reklama

Kto po in vitro?

@Olk@24 trzymam kciuki!!!!!!!!!

U mnie natomiast transfer odwołany, bo endometrium nie ładne, brak widocznej struktury warstwowej. Także teraz do miesiączki, a później start, z estrofemem od początku 3x1, USG szybciej bo 9 dc, tym razem bez encotronu od początku, bo on podobno lubi zamieszać z endometrium i tego 9dc może mi go dopiero włączy
PRZYKRO mi kochana ze dalej czekasz :-(

reklama
U nas hormony i infekcyjne wazne 6mies. Chlamydia, toxoplazmoza, cytomegalia, usg piersi, cytologia wazne rok. Posiewy miesiąc. Mozesz zaczekać na wizyte i zobaczyć co lekarz zdecyduje, ale mozesz tez juz wiekszosc zaczac robic, bo hormony w okreslonych dniach cyklu(moze je juz robilas nie pamietam).[emoji4]
Z badan robilam sobie amh, fsh, tsh caly panel. Cytologia i pozostale nie robilam nic to meze zaczne trochę robić przynajmniej te z krwi wiem ze czesc jakichs badan lekarz robi w gabinecie. Meza w przyszlym tyg wysylwm na badanie testosteron, fsh, prolaktyne, LH bo to mial i tak zrobic po braniu leków. Musze usiasc na spokojnie i popatrzrc jakie badania juz zrobić. Dzieki za rady

napisz po wizycie co i jak?

Jestem juz po wizycie ...
Okazało się ze jest jedna komóreczka 14 mm a drobne 3-4 maja po 5mm
To tak jakby ta jedna zabrała cały lek
Za trzy dni wracamy na usg żeby zobaczyc czy rośnie i mam odstawic leki i próbować naturalnie
Jeśli się nie uda to podejście w kolejnym cyklu od nowa ze stymulacja
Martwie się ze tylko jedna widac [emoji20]

A u Ciebie jak ? Co powiedział lekarz ?

Jestem juz po wizycie ...
Okazało się ze jest jedna komóreczka 14 mm a drobne 3-4 maja po 5mm
To tak jakby ta jedna zabrała cały lek
Za trzy dni wracamy na usg żeby zobaczyc czy rośnie i mam odstawic leki i próbować naturalnie
Jeśli się nie uda to podejście w kolejnym cyklu od nowa ze stymulacja
Martwie się ze tylko jedna widac [emoji20]

A u Ciebie jak ? Co powiedział lekarz ?

Pamiętaj kochana, że czasem jedna dobra komórka wystarczy!

Przykro mi kochana ze odwolany, ale oby na dobre wyszlo...
A nie rozwazaliscie z lekarzem cyklu naturalnego? Czy lekarz uważa ze lepiej na sztucznym?

Tak sobie myślę że zaczynam grzebać w tej immunologii a tu może po prostu endo i zarodki słabe.
Pytałam go o naturalny, ale on powiedział, że preferuje sztuczny, więc póki co tak zostaje, zobaczymy po kolejnym podejściu

ja mam tylko 5 pęcherzyków ta ilosc mnie przerazila 13 11 16 17 14 wizyta w sobote wtedy podejmą decyzję prawdopodobnie w pon będzie punkcje strasznie sie boje ze beda puste za 1 razem na 12 były tylko 2 komórki moze teraz beda lepsze jakościowo nie wiem co mam myśleć

Dobrze ze masz chociaż te 5
Walcz i bądź dobrej myśli [emoji8]
Ja na razie o punkcji mogę zapomnieć
Ja tez mam wizytę w sobotę [emoji6]no ale tylko po to by zobaczyc jak ta jedna komórka się zachowuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry