reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Olk@24 trzymam kciuki!!!!!!!!!

U mnie natomiast transfer odwołany, bo endometrium nie ładne, brak widocznej struktury warstwowej. Także teraz do miesiączki, a później start, z estrofemem od początku 3x1, USG szybciej bo 9 dc, tym razem bez encotronu od początku, bo on podobno lubi zamieszać z endometrium i tego 9dc może mi go dopiero włączy
Kochana, to jak dobrze pójdzie [emoji110][emoji110] to będziemy razem transferować w marcu. Który to teraz Twój dzień cyklu?
Szkoda, że tak wyszło, ale czasami lepiej zaczekać, aby cieszyć się w późniejszym terminie.

Ostatnia edycja:
Czy którejś z Was podczas stymulacji urósł tylko jeden pęcherzyk ?
Mam wrażenie że nie zareagowałam na lek jak trzeba
Choć lekarz mówi ze zareagowałam tyle ze jedna komórka wciągnęła wszystko innym nic nie dając
Boje się ze w kolejnej stymulacji tez nic z tego nie będzie [emoji28]
Moja siostra tak miała. I zdecydowała się na punkcję bo lekarz powiedział że w jej wypadku lepiej nie będzie. (AMH 0,2) Po punkcji miała 1 komórkę która niestety się nie zapłodniła. A w następnym cyklu bez stymulacji miała 3 pęcherzyki ale już do kolejnej procedury nie podeszła. Dobrze że u Ciebie lekarz podjął taką decyzję, lepiej poczekać na lepszy moment, tylko cierpliwości. A jakie u Ciebie AMH?

Moja siostra tak miała. I zdecydowała się na punkcję bo lekarz powiedział że w jej wypadku lepiej nie będzie. (AMH 0,2) Po punkcji miała 1 komórkę która niestety się nie zapłodniła. A w następnym cyklu bez stymulacji miała 3 pęcherzyki ale już do kolejnej procedury nie podeszła. Dobrze że u Ciebie lekarz podjął taką decyzję, lepiej poczekać na lepszy moment, tylko cierpliwości. A jakie u Ciebie AMH?

U mnie AMH 0,38 [emoji20]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry