Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie Kochane ja już po połówkowych no i z moich tulisi wyrosły córcia 306g i synuś 289g tyle szczęścia życzę każdej z was [emoji173][emoji173][emoji173] @dżoasia zdjęcie prześle pożniej bo właśnie siedzę na krzywej cukrowej , dobrze że glukoza byla cytrynowa bo bym ją oddała w 100 % pozdrawiam was i trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]
SuperWitajcie Kochane ja już po połówkowych no i z moich tulisi wyrosły córcia 306g i synuś 289g tyle szczęścia życzę każdej z was ❤❤❤ @dżoasia zdjęcie prześle pożniej bo właśnie siedzę na krzywej cukrowej , dobrze że glukoza byla cytrynowa bo bym ją oddała w 100 % pozdrawiam was i trzymam![]()
będzie parka
ja po wypiciu zwykłej glukozy miałam ochotę na więcej Cudowne wieści gratuluję ♥♥♥Witajcie Kochane ja już po połówkowych no i z moich tulisi wyrosły córcia 306g i synuś 289g tyle szczęścia życzę każdej z was ❤❤❤ @dżoasia zdjęcie prześle pożniej bo właśnie siedzę na krzywej cukrowej , dobrze że glukoza byla cytrynowa bo bym ją oddała w 100 % pozdrawiam was i trzymam![]()
Cudownie! Synuś i córcia!Witajcie Kochane ja już po połówkowych no i z moich tulisi wyrosły córcia 306g i synuś 289g tyle szczęścia życzę każdej z was ❤❤❤ @dżoasia zdjęcie prześle pożniej bo właśnie siedzę na krzywej cukrowej , dobrze że glukoza byla cytrynowa bo bym ją oddała w 100 % pozdrawiam was i trzymam![]()
Musisz jakos wyłączyć myślenie. Zajmuj czymś głowę - praca, książka, puzzle, gry, cokolwiek byle oderwać głowę. Ja się z tym nauczyłam żyć, na co dzień jest nawet ok ale jak przychodzi dzień wizyty to strach mnie paraliżuje. Na szczęście są taki cuda jak detektor tętna płodu, już niedługo będziemy mogły używaćDziewczyny jak pozbyć się tego okropnego lęku o poronienie? Najpierw bałam się pustego jaja plodowego, potem ze serce nie będzie bilo. Na razie wszystko w porządku ale ja ciągle się boję. Mój partner miał zła defragmentacje plemników i boję się ze nawet po imsi ten zarodek może mieć wady genetyczne.Nie mogę funkcjonowac w ciągłym stresie