Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@ilmenau Ja mialam metypred 16mg wiec tobpewnie po tym. Jak Ci beta wyszla pozytywna to przez caly czas brania encortonu mialas podwyższony euthyrox?
Ja biorę od wczoraj Euthyrox 125 i Letrox 100
Dziękuję za [emoji110][emoji110][emoji110]Bede dzwonić jutro dopiero co z moją komoreczka oby sie zapłodniła i była ta szczęśliwa [emoji4]Moze i nie powala, ale na te 2-3 komorki by wystarczylo.Trzeba[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️zaciskac zeby ta jedna ladnie sie zaplodnila.
Kochana bedzie dobrzeDziękuję za [emoji110][emoji110][emoji110]Bede dzwonić jutro dopiero co z moją komoreczka oby sie zapłodniła i była ta szczęśliwa [emoji4]
Ciężka noc przede mną
Dziękuję za [emoji110][emoji110][emoji110]Bede dzwonić jutro dopiero co z moją komoreczka oby sie zapłodniła i była ta szczęśliwa [emoji4]
Ciężka noc przede mną
Niestety do trzech tygodni.A brałas encorton? Bo mi po encortonie też skoczyło TSH i musiałam zwiekszyc dawkę eythyroxu, zeby to zbić.
Mocne kciuki za tą jedną jedyną komóreczkę!!! Oby to było złote jajko!
A kiedy bedziesz miec wyniki? Trzymam kciuki, zeby transfer był w marcu![]()
Dziękuję za [emoji110][emoji110][emoji110]Bede dzwonić jutro dopiero co z moją komoreczka oby sie zapłodniła i była ta szczęśliwa [emoji4]
Ciężka noc przede mną
Nie wiem jakie jeszcze i z kiedy masz badania, ale pasowałoby mieć jeszcze fT3 i fT4 z tarczycowych, przeciwciała antyTPO i antyTG (chyba, że już były robione), prolaktynę. Dobrze byłoby też mieć cytologię i usg piersi z ostatniegoKobietko jakie badania zrobić na pierwszą wizytę planuję wykonać AMH FSH TSH GKUKOZE I INSULINĘ czy coś jeszcze zrobić? Kariotyp mam z poprzednich starań i mega gruba dokumentację.
AMH 0.8