nadzieja xxx
Fanka BB :)
A jak uważacie jak to jest ze mna przy naturalnym cyklu nie będę miała komórki ?cały czas mam puste pęcherzyki? Czy na naturalne zajście w ciążę nie mam szans?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciukiA życie swoje....trzymajcie dziewczynki kciuki o 18 odeszły mi wody, leżę na kopernika i czekam na cc. Buziaczki odezwę się.
A życie swoje....trzymajcie dziewczynki kciuki o 18 odeszły mi wody, leżę na kopernika i czekam na cc. Buziaczki odezwę się.
a miałam cię wywoływać do odpowiedzi jak po wizycie!!A życie swoje....trzymajcie dziewczynki kciuki o 18 odeszły mi wody, leżę na kopernika i czekam na cc. Buziaczki odezwę się.
A jak uważacie jak to jest ze mna przy naturalnym cyklu nie będę miała komórki ?cały czas mam puste pęcherzyki? Czy na naturalne zajście w ciążę nie mam szans?
A życie swoje....trzymajcie dziewczynki kciuki o 18 odeszły mi wody, leżę na kopernika i czekam na cc. Buziaczki odezwę się.
Trzymam kciukiA życie swoje....trzymajcie dziewczynki kciuki o 18 odeszły mi wody, leżę na kopernika i czekam na cc. Buziaczki odezwę się.