Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie mdłosci i wymioty dopadly jakos po 11 tyg, nic fajnego ciesze sie poki nie masz. Niektóre wcale nie mają -- fuksiary.Dziewczęta, może swiruje ale się niepokoje. 7tyg, bliźniaki a ja nie mam wymiotów, tylko czasami lekkie nudności. Obstawiam że przy dwójce będzie się działo, a tu nic. Boję się czy jest ok:/ jak było u Was?
I sìę doczekała...Dorotka 4320kg w 37 i6 dniu. Jest śliczna laleczka.zdjecia postaram się jutro. Walczcie dziewczynki.
Hej
Byłam wczoraj u lekarza i powiedział że wyniki ładne, ale za wcześnie jeszcze żeby się cieszyć. Moje HCG wzrosło na 77,72, E2 141, PRG 24,88 badania wykonane w 10 dobie. Następną wizytę mam 08.03.2019r. Mam pytanie do was gdyż jestem całkowitym laikiem kiedy będzie można zrobić USG, żeby cokolwiek było widać i żeby była pewność, że jestem w ciąży ? Czy oprócz tego co lekarz polecił oraz kwasu foliowego i kompleksu witamin zażywacie coś dodatkowo jakiej firmy witaminy stosujecie? Trzymajcie kciuki żeby bąbelek się prawidłowo rozwijał.![]()
Witam was kobietki![]()
U nas słodko kwaśno , po wynikach z morfologii doc Pasnik zadecydował ze musimy zrobić zastrzyk z accogil po 4 a nie po 3 dniach bo za dużo nam wszystko poszybowalo...
Trochę się martwię jaki to może mieć wpływ na betę...
Bo kompletnie nic nie czuje...![]()
Chyba zaczynam się już sterować...
A wydawało mi się ze mam wszystko pod kontrolą...![]()