reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy Sen ja byś się nie zgodziła, nasz kraj, a raczej wielu ludzi co zostało w naszym kraju to jaskiniowcy, nie chodziłoby mi o siebie, bo ja wiele zniosę tylko o moje maluchy, no ale ja mieszkam w małej miejscowości, co każdy wie o każdym "coś", więc ja się staram, aby jednak jak najmniej o mnie wiedzieli

Gotadora, nie trzeba mieszkać w małej miejscowości. Ludzie wszędzie podobni i nie brakuje niestety takich, co z ludzkiego nieszczęścia zrobią sensację. U mnie pracy nikt nie wie i wolałabym, żeby się nie dowiedzieli. Niby ludzie wykształceni, a poglądy rodem ze średniowiecza. I do tego zawistni i żywiący się plotkami.

dziewczyny tak na inny temat ale muszę się pochwalić, bo ten dzień trzeba w kalendarzu ( moim ;-)) zapisać wielkimi literami: dziś zakończyła się nasza 3 letnia walka z konserwatorem zabytków! ufff :-D normalnie można w końcu zacząć dom budować :-) dla nas i naszych bąbelków :-) i mojego zwierzyńca :-)

Lawendowy Sen to w sumie fajnie będzie, bo będziemy mogły bransoletki z dedykacją dla Was kupować, jest nas tu trochę więc zobacz ile już fanów byś miała :-) trzeba trzymać kciuki żeby Was wybrali - a kiedy będzie wiadomo?

mam tylko dwa, ale za to wielkie rozrabiaki ;-) królika i owczarka niemieckiego

6475bf1cc5.jpg

reklama
Gotadora, to kamień z serca Wam spadł. A dzisiaj jest dzień życzliwości i może konserwator też o tym słyszał:-D
Super, że już niedługo będziecie mieli domek dla Maleństwa i menażerii:-)

Wysłałam maila do fundacji i teraz pewnie trzeba czekać na ich odzew. Pożyjemy, zobaczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry