Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Troche wiem co czujesz. To samo mam w glowie szykujac sie do 5tego transferu.Mój brzuch wygląda jak po jakiejś wojnie... żyły jak u narkomana... tony leków... kroplówki , zastrzyki i wszystko po to żeby znowu się okazało że sie nie udało...
To był już mój 5 transfer , 2 z paśnikiem... I beta nawet nie drgnela... I co z tego ze mam " piękne " blastki , co z tego ze mam ich jeszcze 3 jak żadna z nich do tej pory nie chciała ze mną zostać... mam już tak niewyobrażalnie dość , chyba najwyższy czas pogodzić się z tym ze ja po prostu nigdy nie bede mama...
Przykro mi trzymaj sięBeta znowu ujemna...
Kochana na pewne rzeczy nie mamy wpływu ale najważniejsze jest to aby się nie podnieść i walczyć nawet po porażce która doskonale pamiętam jak boliMój brzuch wygląda jak po jakiejś wojnie... żyły jak u narkomana... tony leków... kroplówki , zastrzyki i wszystko po to żeby znowu się okazało że sie nie udało...
To był już mój 5 transfer , 2 z paśnikiem... I beta nawet nie drgnela... I co z tego ze mam " piękne " blastki , co z tego ze mam ich jeszcze 3 jak żadna z nich do tej pory nie chciała ze mną zostać... mam już tak niewyobrażalnie dość , chyba najwyższy czas pogodzić się z tym ze ja po prostu nigdy nie bede mama...
Przykre to bardzo bardzoBeta znowu ujemna...
Już doczytałam . Pamiętaj że nie jesteś samaPrzykre to bardzo bardzoale trzymaj się
Który to już raz ?
Mój brzuch wygląda jak po jakiejś wojnie... żyły jak u narkomana... tony leków... kroplówki , zastrzyki i wszystko po to żeby znowu się okazało że sie nie udało...
Ola, bardzo mi przykro[emoji20]tez mi Era do glowy przyszla, jesli masz przesuniete okno implantacyjne to mozesz i jeszcze 100 transferow zrobic. Sprawdz to moze , nawet jesli troche kasy kosztuje i troche czasu wymaga.Trzymaj sie kochana[emoji11]
Beta znowu ujemna...