reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja zrobiłam dziś bete bo lekarz z Invicty mówił ze mogę sobie zrobić tak dla świętego spokoju no i zrobiłam dziś a wiec:
W czwartek 10 dpt blastki - beta 199
Dziś 12 dpt blastki - beta 418.90 przyrost 96% jakoś tak no i zmartwilam się bo przyrost z 5 do 10 dnia był kolo 150 % czy to różnie przerasta ? Jak to jest ? Martwić się? ? Miałam nie powtarzac no a zrobiłam no i sobie narobiłam sobie zmartwienia
Cieszyć się! :)

@jagodaaga ja zawsze liczyłam pierwszy dzień, jeśli była czerwona krew, ale mało (no chyba, że parę kropel, wtedy to za mało :)). Ale nie wiem, czy to jest dobrze...

@tina35 wow! :) Super, gratulacje, teraz kibicujemy dzielnym zarodkom :)

Mój brzuch wygląda jak po jakiejś wojnie... żyły jak u narkomana... tony leków... kroplówki , zastrzyki i wszystko po to żeby znowu się okazało że sie nie udało...
To był już mój 5 transfer , 2 z paśnikiem... I beta nawet nie drgnela... I co z tego ze mam " piękne " blastki , co z tego ze mam ich jeszcze 3 jak żadna z nich do tej pory nie chciała ze mną zostać... mam już tak niewyobrażalnie dość , chyba najwyższy czas pogodzić się z tym ze ja po prostu nigdy nie bede mama...
Jeju kochana jak mi przykro :(
Ściskam mocno bo brak słów w tym momencie...

Moja druga....szczerze, to mam wrażenie że z grubej rury mnie potraktowali także końska dawka wszystkiego na raz;) ale ja mam niskie Amh i to moja ostatnia stymulacją....a ta lametta...niby ma sprawić lepsze dojrzewanie pęcherzyków...ale u ulotce jest napisane że jest do zupełnie innych celów:( to się przeraziła...kurde, nie wiem co Z tym moim okresem...czy liczyć dziś ten pierwszy dzień czy nie:( buuuu a u ciebie dziś który?

Ja bralam lamette do IUI
Raz od samej lametty mialam 3 jajeczka
A raz poprostu szybciej rosly...
Wszystko bylo w porzadku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry