Marzycielka7
Fanka BB :)
Przyjemnych i skutecznych staranek[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Obys nie musiala juz startowac w kwietniu[emoji3][emoji3][emoji3]
Dziekuje za mocne [emoji110][emoji110][emoji110] i by się udało [emoji2]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyjemnych i skutecznych staranek[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Obys nie musiala juz startowac w kwietniu[emoji3][emoji3][emoji3]
Dziewczyny błagam o pomoc . Czy komuś zalega intralipid ???? Muszę jak najszybciej go sobie podać bo zdarzył się cud i zaszłam w ciąże naturalnie dwa tygodnie przed transferem . Nie ma go nigdzie w hurtowniach ani aptekach [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]
Dziewczyny błagam o pomoc . Czy komuś zalega intralipid ???? Muszę jak najszybciej go sobie podać bo zdarzył się cud i zaszłam w ciąże naturalnie dwa tygodnie przed transferem . Nie ma go nigdzie w hurtowniach ani aptekach [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]
Czekam na okres i zaczynam stymulacjeHej, nie
jestem pełnopłatna[emoji12] ja u profesora kuczynskiego
na jakim jesteś teraz etapie?
![]()
Jakie ponioslas koszty ? Transfer? Atosiban? Embrio gel ? Lutunus?Dziewczyny, czy któraś z Was miala po punkcji hiperstymulacje? Czy jeśli występuje to dopiero po transferze?
Ja w niedziele mialam punkcje, z 12 pecherzykow pobrali 10 komorek z czego 7 dojrzalych, zgodnie z planem zaplodnili 6 sztuk i 5 sie zaplodnilo, w piatek mam transfer i tak sie martwię, żeby cos nie przeszkodziło i zeby zrobili mi ten transfer
[emoji846] Po punkcji na usg podobnocbylo widac, ze wszystko ladnie 'zrobione' i ze plyn sie nie zbiera... To nasze pierwsze podejscie do in vitro i mam mega nadzieję [emoji12]
Ropuszka, gratulacje!!!
Zobacz sobie na stronie gdzie po lek czy nie ma żadnej apteki u ciebie w okolicy
Link do: Wyniki wyszukiwania dla 'Intralipid 20%'
Ja nie mam niestety, ale gratulacje ze sie udalo!! Trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok[emoji3590][emoji3590][emoji3590]Dziewczyny błagam o pomoc . Czy komuś zalega intralipid ???? Muszę jak najszybciej go sobie podać bo zdarzył się cud i zaszłam w ciąże naturalnie dwa tygodnie przed transferem . Nie ma go nigdzie w hurtowniach ani aptekach [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]
GratulacjeDziewczyny błagam o pomoc . Czy komuś zalega intralipid ???? Muszę jak najszybciej go sobie podać bo zdarzył się cud i zaszłam w ciąże naturalnie dwa tygodnie przed transferem . Nie ma go nigdzie w hurtowniach ani aptekach [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]
Tranafer mam dopiero w piatek i za niego jeszcze nie placilam profesor mowil, ze to koszt 1700zl. A czy bedzie embrio gel itp to jeszcze nie mam pojecia...Jakie ponioslas koszty ? Transfer? Atosiban? Embrio gel ? Lutunus?