Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrob jakis wiekszy odstep od jednego. Mniej wiecej w tych okolicach sie robi co na zdjeciu
Git, teraz już będę mądrzejszaZrob jakis wiekszy odstep od jednego. Mniej wiecej w tych okolicach sie robi co na zdjeciu
Tylko że ja mam gonal, menopur i ten citro coś tam, i gonal mam z jednej strony robić, menopur z drugiej, to gdzie trzeci?
Mam wyniki!!! Estradiol 857, progesteron 1.1 w 6 dniu stymulacji. Lepiej?? Ktoś się zna? Dwa dni wcześniej estradiol 180.
Tylko że ja mam gonal, menopur i ten citro coś tam, i gonal mam z jednej strony robić, menopur z drugiej, to gdzie trzeci?
Czekam dopiero na wizytę, nie wiem jeszcze co i ile urosło i czy w ogoleDzieje sie dzieje[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️kciuki trzymamy zeby tak dalej pieknie rosl, kiedy nast badanie?
Teraz już wiemKażde leki w brzuch trzeba robić w odległości co najmniej 2 cm od pępka
Mi kiedys nie pekl ale po ovitrelleDziewczyny jest opcja by po podaniu Pregnylu pęcherzyk mimo wszystko nie pękł?