reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Obyś miała racje to Ci normalnie kwiaty wysle za czarodziejskie wróżby [emoji2][emoji7][emoji847]
Powiem ci ze ja całe zycie myslam ze bede miała same córki, nawet sobie nie wyobrażałam ze bede miec syna i urodziła mi sie corka jak na zamowienie ale od 2 dni nie wiem czemu wszedzie gdzie pójdę zachwycam sie chłopcami normalnie jak nie ja zawsze jak sie komuś rodził syn to myslalam „uuu jaka szkoda” maz mowi ze na 100% jestem w ciazy i ze to bedzie syn dlatego tak mi sie odmieniło a ja od 2 dni maze o synu gdzie przez 20 lat chciałam miec tylko córki SZOK

reklama
Wyniki niby ok AMH wysokie myslalam ze to super a okazuje sie ze nie bardzo a jak u ciebie
Ja miałam 4,75 to chyba tak idealnie nie za mało nie jakos mega duzo u mnie nie było mowy o zapładnianie wiecej niz 6 komórek i w sumie chyba mieli racje bo wyszło 5 pięknych blastek pierwsza po rozmrożeniu w stanie idealnym trafiła do mojego brzusia :-) wczesniej tez myslalam ze czemu tak mało zapładniają ale teraz sobie mysle ze jakby mi zapłodnili wszystkie 22 komorki i jak by przetrwało np 15 to co ja bym z taka gromada zrobiła maz by sie nie zgodził na oddanie do adopcji. A tak nasza 5 w ostateczności jesli wszystkie sie przyjmą zostanie z nami 8-) tylko chyba dobie jakaś surogatkę wynajmę do rodzenia Heheheh

Powiem ci ze ja całe zycie myslam ze bede miała same córki, nawet sobie nie wyobrażałam ze bede miec syna i urodziła mi sie corka jak na zamowienie ale od 2 dni nie wiem czemu wszedzie gdzie pójdę zachwycam sie chłopcami normalnie jak nie ja zawsze jak sie komuś rodził syn to myslalam „uuu jaka szkoda” maz mowi ze na 100% jestem w ciazy i ze to bedzie syn dlatego tak mi sie odmieniło a ja od 2 dni maze o synu gdzie przez 20 lat chciałam miec tylko córki SZOK

My cały czas z mężem się śmiejemy ze nasza córcia i jak patrzymy na rzeczy czy coś do pokoju to w kolorach babskich [emoji23]
Nawet imiona dla chłopców nam nie pasują choć jakby się trafił i chłopiec będziemy megaaa szczęśliwi
Najważniejsze by całe i zdrowe [emoji7]

reklama
Do góry