reklama

Kto po in vitro?

@annemarie chodzi mi o to jaką skuteczność ma ten test ? Czy daje on jakąś gwarancję ? Ilu kobietą się udało trafić w okno implantacyjne po nim ? Też dużo czytałam na ten temat i zdania są bardzo podzielone

Skutecznosc jest tego dosyc duza pod warunkiem ze w kolejnym cyklu powtarza sie cala procedure i na cyklu sztucznym celuje w dokladnie wyznaczone dni.Badania dowiodly ze jakies 30% kobiet ma przesuniete okno implantacyjne, oczywiscie ze 100% ci to nie da, bo reszta lezy w jakosci zarodka, genetyce itp. Ale znam duzo dziewczyn ktorym po latach , dzieki temu udalo sie zajsc w ciaze.
Ile masz transferow za soba? Nieudanych.

reklama
Skutecznosc jest tego dosyc duza pod warunkiem ze w kolejnym cyklu powtarza sie cala procedure i na cyklu sztucznym celuje w dokladnie wyznaczone dni.Badania dowiodly ze jakies 30% kobiet ma przesuniete okno implantacyjne, oczywiscie ze 100% ci to nie da, bo reszta lezy w jakosci zarodka, genetyce itp. Ale znam duzo dziewczyn ktorym po latach , dzieki temu udalo sie zajsc w ciaze.
Ile masz transferow za soba? Nieudanych.
No ale ja czytałam ze strasznie długo się czeka na wyniki tego testu więc jak od razu w kolejnym cyklu od pobrania materiału ?
Mam 5 nie udanych transferow, beta zawsze zero

Malgos , serducho wali od 4 tyg juz, tylko jeszcze nie wymyslili maszyny ktora by to tak szybko zarejestrowala.Pali tej pani dok. niech cie nie stresuje.Nie masz powodow zeby czarne scenariusz ukladac.Wszystko jest ok to dlaczego w sobote ma byc inaczej. Ach ta empatia lekarska...[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️trzymam

Ja wogóle nie byłam przygotowana na taki scenariusz ze usłyszę ze powinno być serduszko, byłam pewna że jadę oglądać piękny pecherzyk ciążowy , a ona do mnie o serduszku, ehhh aż mnie głowa rozbolala. ..do którego tygodnia się czeka za serduszkiem ??
W których tygodniach mialyscie bijące serduszka ??

Witajcie, ja mam stresa i to nie małego. Dziś teoretycznie 5 t 5 dc beta 8614 .Byłam na wizycie i Pani dr mówi ze jest pecherzyk jest cialko żółte i malutki zarodek 2 mm ale nie ma serduszka. Wizytę kolejna mam w sobotę - nie kazała się martwić ale wyraźnie zainsynuowala ze jeśli nie zobaczy serduszka w sb to nie będzie dobrze. Mam jeszcze zrobić przyrost w środę .Teraz się boję bardzo .Przyrosty bety były dobre.
Ja przy becie prawue 10 tys nie miałam serduszka 2tyg później kazał lekarz przyjść na serduszko i było. Według mnie to normalne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry