Elessi
Fanka BB :)
Ja mam odstawic zastrzyki za 6 dni i tez zostane tylko na luteinie i dupkuMoze jak w 6dp5dt tez wyjdzie taki duzy, to odstawi mi zastrzyki prolutex i zostane na samym lutinusie 3x1, nie obrazilabym sie wcale [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam odstawic zastrzyki za 6 dni i tez zostane tylko na luteinie i dupkuMoze jak w 6dp5dt tez wyjdzie taki duzy, to odstawi mi zastrzyki prolutex i zostane na samym lutinusie 3x1, nie obrazilabym sie wcale [emoji23]
Ja mam odstawic zastrzyki za 6 dni i tez zostane tylko na luteinie i dupku
No i znowu sie Poplakalam przez wasze komentarze[emoji3590] Tak bardzo was uwielbiam [emoji3590]oj zeby kazda z was doswiadczyla tego co ja teraz
Jeśli kiry będziesz robić w Krakowie w Prokocim to na wynik się czeka kilka dni tylkogłowa do góry dacie radę
Jagódko ja w Novum dostalam mala dawkę encortonu ale dopiero jak sama poprosilam i ze wzgledu na rzadką chorobę skóry. Jedna dr mi powiedziala ze odchodzą już od encortonu i nie dają standardowo.Właśnie ...propo encorton... W poprzedniej procedurze brałam od dnia transferu...wiem, że przy chorobach autoimmunologicznych jest wskazany . Wcześniej miałam Gravesa Beshedova, teraz Hashimoto...no i pytanie, czy encorton dają w standardzie czy powinnam się przypomnieć lekarzowi albo endokrynolog? Znacie się na tym?
A gdzie pracujesz? Nie chciałaś wolnego?Progesteron super mega wysoki.
Moze jak w 6dp5dt tez wyjdzie taki duzy, to odstawi mi zastrzyki prolutex i zostane na samym lutinusie 3x1, nie obrazilabym sie wcale [emoji23]
Super. Gratuluję[emoji4]
A gdzie pracujesz? Nie chciałaś wolnego?