annemarie
Fanka BB :)
No widzisz a moj odrazu kazal mi brac zastrzyki ale ja tam mu ufam w koncu sie udalo :-)
Elessi, ty mialas transfer na cyklu naturalnym?
Sorry ze pytam , ale nie ogarniam tej debaty o progesteron[emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No widzisz a moj odrazu kazal mi brac zastrzyki ale ja tam mu ufam w koncu sie udalo :-)
Ovitrellle ale to przed punkcja
Jutro powtórzę i zobaczymy krew do badania byla z ponTo juz tego we krwi nie ma. No nic, zaciskac kciuki do czerwonosci trzeba i nie puszczac[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️Cos sie zadzialo, zeby teraz dalej poszlo.
Za 4dniA kiedy powinna być miesiączka?
Nie na sztucznym ale dr mi odrazu zaznaczyl ze rano w dniu transferu mam zrobic badania i jak wyjdzie ponizej 20 to po transferze jak beda wyniki mam do niego przyjechac po recepte na zastrzyki wiec chyba uznal ze to wazne dla zarodka zeby beta byla powyzej 20 i tego dnia kazal mi odrazu wziasc zastrzyk jak tylko od niego wyszlam i jeszcze raz w nocy zeby doladowac sie tym progesteronemElessi, ty mialas transfer na cyklu naturalnym?
Sorry ze pytam , ale nie ogarniam tej debaty o progesteron[emoji23]
Marzycielka , jesli to wszystko dobrze rozumiem, jestes teraz w fazie lutealnej cyklu jajnikowego gdzie wartosc max wynosi okolo 18 ng/ml. Najwieksze stezenie wypada 7 dni po owulacji czyli 21-23 dc. U ciebie jest 13.20ng.Czyli wcale nie tak zle. Ktory to jest dc u Ciebie?
Za 4dni
Jakie śliczności [emoji7][emoji7][emoji480]Moj Maluszekprawie 3cm.9tydzien i drugi dzień ciąży