Elessi
Fanka BB :)
Podejrzewam ze ty masz teraz stymulacjęA ja jestem jak narazie tylko na zastrzykach to jaki to cykl?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podejrzewam ze ty masz teraz stymulacjęA ja jestem jak narazie tylko na zastrzykach to jaki to cykl?
O jeny jakie kontrolowanie, to moj dr jednak jest wyluzowany i chyba nie zakłada ze u nas cos sie wydarzy bo odrazu mi powiedział wczoraj żebym przyjechała za miesiac sprawdzić serducho :-) moze u nas jest inaczej bo my jestesmy dojeżdżającyTak Kochana, 3x + później 2x wizyta pecherzykowa i serduszkowa - ja robiłam krew rano u siebie , wysylalam im na meila następnie o ustalonej porze miałam tel z kliniki lub jechałam rano do kliniki i robiłam u nich badania ale ze nie zawsze było z kim Małego zostawić to jechałam bliżej do labo.A kiedy transferujesz? Bo chyba przegapiłam![]()
Narazie siedze cicho obserwuje i gratuluje bo chyba dobrze widziałamJak to jest na leniwą księżniczkę ?
Wspaniałe wiadomości!Pierwszy raz spotykam się z Liwią ale bardzo mi się podoba!
Bardzo mi przykrodo kilku dni powinna już przyjść.
@Małgoś86 już spokojniejsza po informacjach dziewczyn?
Totalnie bez reguły,ja miałam blastke mrożaka po PGS -padło,druga 4 dniową blastkę świeżaka -padło a teraz 4 dniowa morula świeżak i coś załapało.ale dopiero musze poczekać na przyrosty.
Jagoda spokojnie będzie dobrzeTrzymam kciuki za rośnięcie komórek.
@sksk daj znać jak dzisiejsza wizyta i jakie kroki.
Jagoda nie ma kompletnie reguly gdzie boli i co się bedzie działo ale na pewno nic jeszcze nie pękaTrzeba czasu choć wiem jaka stresująca jest ta niepewność.
@Ropuszka666 udało się z intralipidem??
Wychodź z tych krzaków
Jakiś plan na daleką przyszłość?
Lotta bardzo mi przykro z powodu spadku betyŻyczę Ci siły do dalszej walki-masz jakieś mrozaczki?
@Kurcia jak te krostki tak na dole?
Ja w Krakowie się lecze.trzymam kciuki za Twoją stymulacje i czytam wstecz wiadomosci więc pewno bliżej środy będę wiedzieć jak u Ciebie![]()
O jeny jakie kontrolowanie, to moj dr jednak jest wyluzowany i chyba nie zakłada ze u nas cos sie wydarzy bo odrazu mi powiedział wczoraj żebym przyjechała za miesiac sprawdzić serducho :-) moze u nas jest inaczej bo my jestesmy dojeżdżający
No kochana to jestesmy szczęściary tego samego DNIA TRANSFEROWEGO!!!!@sssurykatka @annemarie @dżoasia wróżki!
8 dpt 4 dniowej moruli beta 59,65
Zrobiłam już 6 dpt wyszło 11,25 myślałam,ze to może być ovitrelle bo badanie 11,5 dnia od 2 ampułek ale dziś już wiem ,że jednak to ciąża.
I co mogę powiedzieć na ten moment-nie ma kompletnie reguły czy się uda czy nie i co pomoże.
Moje dwie pierwsze stymulacje i dwa z nich transfery porażka.
Trzecia od euforii po rezygnację finalnie okazała się szczęśliwa-5 zarodków.
Trzeba próbować,testować i liczyć na ten cud.
Miałam i mam nadal pms-bóle brzucha,skurcze,bóle jajników,bóle kręgosłupa(jedyna nowość u mnie przy pms)nie miałam żadnych skurczy w 2-4 dni od transferu zwiastującym sukces jak dziewczyny.Typowy pms który przerodził się w ciążową betę.
Kolejna sprawa to sikacze.wczoraj się pojawiły a dzisiaj zanikły więc dziewczyny nie sugerujcie się testami do końca.
Jak czytam to co napisałam dalej nie wierze.
Ale wiem,ze to dopiero początek do szczęśliwego finału bardzo daleko.
Mam problemy z oddychaniem na tle nerwowym, niski estradiol 71 i tsh 3,5 więc muszę to ogarnąć.
Tak Kochana, 3x + później 2x wizyta pecherzykowa i serduszkowa - ja robiłam krew rano u siebie , wysylalam im na meila następnie o ustalonej porze miałam tel z kliniki lub jechałam rano do kliniki i robiłam u nich badania ale ze nie zawsze było z kim Małego zostawić to jechałam bliżej do labo.A kiedy transferujesz? Bo chyba przegapiłam![]()
.A mnie mama namawia na cc a ja chcę spróbować sn... Tym bardziej, że też będę chciała w miarę szybko wracać po rodzeństwo bo może i młoda duchem jestem ale wiekiem już nie![]()
@sssurykatka @annemarie @dżoasia wróżki!
8 dpt 4 dniowej moruli beta 59,65
Zrobiłam już 6 dpt wyszło 11,25 myślałam,ze to może być ovitrelle bo badanie 11,5 dnia od 2 ampułek ale dziś już wiem ,że jednak to ciąża.
I co mogę powiedzieć na ten moment-nie ma kompletnie reguły czy się uda czy nie i co pomoże.
Moje dwie pierwsze stymulacje i dwa z nich transfery porażka.
Trzecia od euforii po rezygnację finalnie okazała się szczęśliwa-5 zarodków.
Trzeba próbować,testować i liczyć na ten cud.
Miałam i mam nadal pms-bóle brzucha,skurcze,bóle jajników,bóle kręgosłupa(jedyna nowość u mnie przy pms)nie miałam żadnych skurczy w 2-4 dni od transferu zwiastującym sukces jak dziewczyny.Typowy pms który przerodził się w ciążową betę.
Kolejna sprawa to sikacze.wczoraj się pojawiły a dzisiaj zanikły więc dziewczyny nie sugerujcie się testami do końca.
Jak czytam to co napisałam dalej nie wierze.
Ale wiem,ze to dopiero początek do szczęśliwego finału bardzo daleko.
Mam problemy z oddychaniem na tle nerwowym, niski estradiol 71 i tsh 3,5 więc muszę to ogarnąć.
Dziewczynki, za wszystkie mega kciuki!
@ilmenau dopiszesz mnie do kalendarza proszę? w sobotę 9 marca - wizyta przed criotransferem![]()
Wpisz mnie prosze @ilmenau na 21 marca wizyta kontrolna z wynikami
Ja bym tylko chciała SN, ale to wiadomo, różnie bywa
Cesarka to w końcu operacja, dziecko jest „wyrwane” z brzucha, nie przeciska sie przez kanal rodny. Można powiedzieć, że nie wie, że ma wyjść)