Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok 200-250 przypada na dojrzały pęcherzyk. Czyli według estradiolu 5-6 na dziś.Estradiol 1155 nie wiem jak to sie przelicza progesteron 0.15 i jak?
Mnie tez długo stymulował, napewno wie co robi, wazne ze rosnąW lewym jajniku 3 ale mega duze w prawym 8 ale nie za duze jeszcze wiec lewy pewnie odpada w prawym nadzieja
A ty robiłaś dziś betę? Bo coś tam kalendarzu byloMnie tez długo stymulował, napewno wie co robi, wazne ze rosną
Myśle, że takJak uwazasz czy to ok?
Nie robilam, maz zabrania mi wychodzić z domu mowi ze jest epidemia grypy i nigdzie chodzić nie bede, dr przyznał mu racje bo u nas nie ma prywatnie musiałabym jechac do przychodni a tam full chorych ludzi wiec siedzę w domu za tydzien zrobie sobie sikanca elektronicznego i on pokaze czy beta rośnie.A ty robiłaś dziś betę? Bo coś tam kalendarzu bylo![]()
Dzieki jestem troszke przerazona pierwszy raz in vitro dlatego takie pytania dla niektorych oczywiste zadaje