Elessi
Fanka BB :)
Kurcze mi moj nawet nie wspomniał o żadnych nospach czy relanium ale na szczescie nic mi nie potrzebaA ja nie miałam nospy![]()
tylko relanium. Dużo leków, ale może jeszcze warto brać? Macie jakieś sugestie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze mi moj nawet nie wspomniał o żadnych nospach czy relanium ale na szczescie nic mi nie potrzebaA ja nie miałam nospy![]()
tylko relanium. Dużo leków, ale może jeszcze warto brać? Macie jakieś sugestie?
Organizm sam sie oczyści z krwawieniem jak odłoże leki?Obydzis zrobilam progesteron i bete, a oficjalnie bete robie za 2 dni[emoji16]Mialam dokładnie tak samo pod koniec lata
okazala sie biochemiczna i nic nie mozna bylo zrobic
![]()
Muszę jeszcze ta immunologie ruszyc dzwoniłam do Łodzi ale narazie nie umawiaja osoby z 1 wizytą mam zadzwonić po 25 kwietnia .Może ktoś ma wizytę i chciałby ja oddaćJa mam kolezanke ktora przy takiej endomendzie (juz po jednej operacji) zaszla w ciaze naturalnie - po wielu latach staran. I juz ma 2 dzieci z naturalsa.
I Tobie sie uda na pewno!
Nie wiem, o tym dr nic mi nie mówił zadzwon dzis do niego, nie cykaj sie niech ci powie po co masz rozkminiac
Bardzo dobrze niech ci napisze teraz co dalej to on jest lekarzemNapisałam do niego , nie wytrzymałam
Bardzo mi przykro.4.3 beta 9.8
6.3 beta 2.2 cios nie samowity [emoji23][emoji23][emoji23]
Mi Dr powiedziała, że wrogi śluz przy in vitro nie ma wpływu bo się omija szyjke...U mnie wrogi sluz plodny praktycznie go nie bylo nawet przy zmienie diety 3 inseminacje nieudane maz ma nasienie jak marzenie tyle dobrego![]()
Bardzo mi przykro.
Wiem, boli jak cholera... ;( ;(
To chwila refleksji i łez, ale późnej walcz Kochana...
Narazie chodzę jak nabąblowana po tym relanium. Spie wiecej. Jestem spokojniesza teraz , niż po 1 transferze. Wtedy miałam te. Dużo stresu przez inne sprawy i chyba byłam w ogóle bardziej jakaś taka wściekła..Kurcze mi moj nawet nie wspomniał o żadnych nospach czy relanium ale na szczescie nic mi nie potrzeba