• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dostalam dzis info ze mam dzis transfer...
Chyba moje zarodki sa slabe. Zostalo 5. Jeden sie nie rozwija, 2 sa klasy sredniej a 2 klasy dobrej.
Chyba nic z tego nie bedzie... :(

Kochana to super wiadomosc!! Jest z czego wybierac! Kazdy jeden zarodeczek to szansa na dzidziusia! Takze masz dzisiaj wielki dzien!!
Mocne mocne kciuki za kropeczka,
Niech w ten piekny dzien zadomowi sie na dobre w brzuszku!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wszystkim wspaniałym siłaczkom, fajterkom [emoji3], mamuśkom, najsilniejszym kobietom świata, życzę tego pięknego dnia, aby mogły z uśmiechem wspomnieć czasy starań, przytulając swoje maleństwo.
Niech Was spotykają same dobre rzeczy, a każdego dnia niech świeci Wam słoneczko optymizmu!!
Nie poddawajcie się, jesteście super kobietami!!
[emoji254][emoji272][emoji257][emoji259][emoji253][emoji258][emoji254][emoji257]

@sssurykatka
Nie wiem chyba na swiezo.
Ale jakos malo zostanie na potem jak sie nie uda...
Jakos sie zdolowalam.

U mnie bylo z czego wybierac, bo bylo az 10 zaplodnionych zarodkow wiec mozna bylo czekac z wszystkimi do 5 doby, a jak masz 5 komorek zaplodnionych, to lepiej aby zabezpieczyc sie i zamrozic je juz w 3 dobie - lub podac od razu. Takze nic sie nie przejmuj, wcale to nie oznacza ze jest cos nie tak!! To wspanile ze juz dzis przygarniesz swojego kropeczka[emoji847][emoji847][emoji847]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry