• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dostalam dzis info ze mam dzis transfer...
Chyba moje zarodki sa slabe. Zostalo 5. Jeden sie nie rozwija, 2 sa klasy sredniej a 2 klasy dobrej.
Chyba nic z tego nie bedzie... :(

Kochana, to nie jest zły wynik, a która to doba będzie? Rany, czas leci jak szalony.

@dżoasia ile dni po transferze moge brac to relanium i w jakiej dawce ?
Z goru dziekuje
emoji847.png

Kochana pytanie nie do mnie, ale odpowiem. Ja mam brać od transferu do bety, czyli jakieś 5-6 dni w dawce 3x1 (co 8 godzin). Do tego dochodzi no-spa forte.

EDIT: a i przypomniało mi się, chyba, że któraś z dziewczyn pytała mnie o relanium. Chyba @tina35 ale jak się mylę to wybacz. Zupełnie mi uciekło. Mam przepisane relanium 5MG. :*

reklama
Kochana, to nie jest zły wynik, a która to doba będzie? Rany, czas leci jak szalony.

Kochana pytanie nie do mnie, ale odpowiem. Ja mam brać od transferu do bety, czyli jakieś 5-6 dni w dawce 3x1 (co 8 godzin). Do tego dochodzi no-spa forte.

EDIT: a i przypomniało mi się, chyba, że któraś z dziewczyn pytała mnie o relanium. Chyba @tina35 ale jak się mylę to wybacz. Zupełnie mi uciekło. Mam przepisane relanium 5MG. :*

Dziękuję[emoji847]
A jak się po tym czujesz??
Hm to duza dawka. Bede musiala jeszcze o recepte poprosic... [emoji848]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry