@nadziejamooja;)
Fanka BB :)
@dżoasia @Dgd @annemarie @sunrisea @sssurykatka @ilmenau @Forget-me-not... i pozostałe dziewczynki Mam wyniki krzywej i panel tarczycowy. Moje mądre głowy jak myślicie, jest oki czy do dooopy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@dżoasia @Dgd @annemarie @sunrisea @sssurykatka @ilmenau @Forget-me-not... i pozostałe dziewczynki Mam wyniki krzywej i panel tarczycowy. Moje mądre głowy jak myślicie, jest oki czy do dooopy
Nie wiem. Może mój lekarz myśli, że jestem za nerwowa [emoji23][emoji23] Takie mam zalecenia.Viniszka, a dlaczego tyle tych uspakajajacych bierzesz?[emoji33]
@Vinszka w srode rano mialam zabieg.
Wiec nie wiem jak to liczyc ze 2 doba czy liczac z dniem punkcji i wtedy 3..
.Mam nadzieje, że wcinasz ananaska
Ja po plasterku jem, boje się więcej.
Smacznego![]()
Ja juz po. Nic mnie nie boli i sie zastanawiam czy to dobrze...
Zwariowac mozna ;P
Wzielam nospe max 1h przed.
W.oslonie antybiotykowej zrobiaKciuki się przydadządojeżdżam na miejsce. Estta- nie myśl negatywnie, dziś nasz dzień to to będzie szczęśliwy dzień!
Właśnie odebrałam posieey...wyszło cos i z pochwy i szyjki;( i co teraz? Co z punkcja?
Dla mnie git@dżoasia @Dgd @annemarie @sunrisea @sssurykatka @ilmenau @Forget-me-not... i pozostałe dziewczynki Mam wyniki krzywej i panel tarczycowy. Moje mądre głowy jak myślicie, jest oki czy do dooopy
Oooo, czyzby cos sie dzialo?@Elessi obyś była prorokiem
Wiem ze wspominalas ze dwa dni temu może gdzieś była możliwość by kropek się u mnie zagnieździł
W pracy zmęczono mnie bym zrobiła betę
Zakres 0.0-2.7 a mój wynik 3,60 [emoji44]
Czyżby coś się zaczęło dziać ?