Ruda08
Fanka BB :)
Na spokojnieUff ja zwariuje od tych myśli. Za mną 6 godzin jazdy autem po punkcji autem...wytrzeslo mnie jak nie wiem. ..a tu na miejscu na papierze toaletowym trochę wydzieliny zabarwionej...i już sobie wkręcilam.....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na spokojnieUff ja zwariuje od tych myśli. Za mną 6 godzin jazdy autem po punkcji autem...wytrzeslo mnie jak nie wiem. ..a tu na miejscu na papierze toaletowym trochę wydzieliny zabarwionej...i już sobie wkręcilam.....![]()
Dziewczyny dziś 10dpt Beta 123
we środę 8dpt 59,65
Ponoć w porządku przyrost ale stres na maxa bo jakieś plamienie się pojawiło i ta niepewność na przyszłość ale pije według zaleceń meliske
@jagodaaga trzymam kciuki za dzisiejsze jajcobranie i za zapłodnienie![emoji173]️
@Estta jak zarodeczki?
clexane wieczoremDzien doberekpowiedzcie mi- która brała Prolutex i Clexane...
Po pierwsze...czy ma znaczenie czy prolutex brać rano czy wieczorem ( rano wstrzyknęła Clexane i przypomniało mi się że chyba lekarz prolutex kazał mi rano, a Clexane wieczorem ..czy to ma znaczenie? Czy jutro rano mogę zrobić odwrotnie??)
Po drugie...złamałam swoją zasadę i przeczytałam ulotkę Prolutex...i żałuję, jako ewentualne skutki uboczne są zapisane straszne rzeczy( czy którejś z was coś było po tym??)
GratulacjeDziewczyny dziś 10dpt Beta 123
we środę 8dpt 59,65
Ponoć w porządku przyrost ale stres na maxa bo jakieś plamienie się pojawiło i ta niepewność na przyszłość ale pije według zaleceń meliske
@jagodaaga trzymam kciuki za dzisiejsze jajcobranie i za zapłodnienie!
@Estta jak zarodeczki?
Ja pitolę...ja to zawsze coś sknoceclexane wieczorem, przynajmniej tak mi powiedziano bo też mam. Tego drugiego nie biore.
Spokojnie na początku stymulacji zastrzyki które miałam brać wieczorem brałam rano a te drygie na odwrót. i tak ładnie 13 komóreczek urosłoZapytaj lepiej lekarza co teraz
Jagoda, nie czytaj, bo mniej wiecej to samo napisane jest w ulotce na zwykłej luteinie. Prawda jest taka, że sztuczny progesteron zwiększa działanie prozakrzepowe, więc grpzi nam udar, zator płucny i inne przyjemności. Każda stymulacja przybliża nas do raka piersi. I co? Nico. Każda.z nas podejmuje jakieś ryzyko, w związku z walką o dziecko, ale nie przesadzajmy - to, że jakiś ułamek procenta kobiet miał powikłania, nie znaczy, że my też musimyDzien doberekpowiedzcie mi- która brała Prolutex i Clexane...
Po pierwsze...czy ma znaczenie czy prolutex brać rano czy wieczorem ( rano wstrzyknęła Clexane i przypomniało mi się że chyba lekarz prolutex kazał mi rano, a Clexane wieczorem ..czy to ma znaczenie? Czy jutro rano mogę zrobić odwrotnie??)
Po drugie...złamałam swoją zasadę i przeczytałam ulotkę Prolutex...i żałuję, jako ewentualne skutki uboczne są zapisane straszne rzeczy( czy którejś z was coś było po tym??)