Elessi
Fanka BB :)
Dwie to tez super, widzisz ze czasem wystarczy jednaMam już info...zapłodniło się dwie komórki ....tylko...W poniedziałek transfer.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwie to tez super, widzisz ze czasem wystarczy jednaMam już info...zapłodniło się dwie komórki ....tylko...W poniedziałek transfer.
Staram się myśleć pozytywnie, oby do poniedziałku oby dwie pięknie się rozwinęły :/Dwie to tez super, widzisz ze czasem wystarczy jedna![]()
Dziekuje:* juz po pobranou krwi, we wtorek wizyta w bialymstoku
Dokladnie, wystarczy jedna, a sa dwie [emoji3590][emoji3590]Dwie to tez super, widzisz ze czasem wystarczy jedna [emoji3590]
Mam już info...zapłodniło się dwie komórki ....tylko...W poniedziałek transfer.
Ja tylko chce jeden jedyny który ze mną zostanieJagoda, u mnie za pierwszym razem z 6 komórek były 2 zarodki, za drugim razem z 7 komórek były trzy zarodki z czego jeden został ze mną w brzuszku i tak już leci 36 tydzień. Został mi jeden mrozaczek, pewnie że wolałabym mieć 4 zamrożone blastki ale najważniejsze jest ze wśród tych trzech był ten jeden najwspanialszy zarodek! I takiego Ci życzę![]()
Nie to normalne, organizm wchłonął progesteron a cała reszta to pozostałości po tabletce, bedziesz tak miała cały czas, zakładaj sobie wkładkiRano wlozylam sobie luteine i teraz patrze a wiekszosc jest na bieliznie...nie wiem czy wziac kolejna?