Agnieś191
Fanka BB :)
Przy takich wysokościach bety to normalne. Ciąża zapewne rozwija się dobrze. Teraz tylko usg. Nie badaj już bety.Moje wyniki z dziś 6 tydz. 3 d
Estradiol - 3500
Progesteron - 185
Beta 28900
W środę była 16100
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy takich wysokościach bety to normalne. Ciąża zapewne rozwija się dobrze. Teraz tylko usg. Nie badaj już bety.Moje wyniki z dziś 6 tydz. 3 d
Estradiol - 3500
Progesteron - 185
Beta 28900
W środę była 16100
Gratuluję! Miałam już pisać, że beta później już tak nie przyrasta, ale doczytałam, że USG rozwiało wątpliwości :-)Przy tak wysokiej becie przyrosty zwalniają już, mimo prawidłowego rozwoju ciąży.
Dziewczyny jestem po wizycie w poniedzialek pickap w Gdansku jajeczka maja po 15cm 16cm i niektore mniej czy to ok?
.@ Dgd nie zauważyłam nawet ze te wartości są w innych jednostkach [emoji33]
Lekarz kazał mi brać cały czas luteinę i duphaston 3x dziennie
Czy podczas ich brania wystąpi okres jeśli się nie uda czy nie ?
Tak, wyhodowane 2 blastki pieciodniowe.Ale miałaś podana 5 dniowka blastke? Mnie lekarz pytał czy chcemy żeby hodować do blaski czy 3 dniiwy ....wybrałam tą wersję, a teraz. Się zastanawiam
.Rano wlozylam sobie luteine i teraz patrze a wiekszosc jest na bieliznie...nie wiem czy wziac kolejna?
Mam ok 20 ale tylko 8 pobiora bo sie madaja dzis zastrzyk z pregnylu o 20.40Jakiej są jakości okaże się jak pobiorą. One jeszcze trochę urosną. Ile ich masz?