Będzie trwaćWracamz moim kropkiem
oby dwa przetrwały, jeden zamrozili
chwilo, trwaj przez 9 miesięcy,!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie trwaćWracamz moim kropkiem
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Pojechałam z mamą do kliniki. I byłam zrezygnowna. A Tu Pani do mnie " Pani Sylwio, jest dobrze " i co ?
W płacz że po 12 latach taki cud.
Powodzenia [emoji3590][emoji3590]Wracamz moim kropkiem
Piękna historiaMialam to samo z pierwsza ciaza, zrobilam test a tam tylko jedna kreska ale pomyslalam ze nastrasze mojego jeszcze wtedy chlopaka ze jestem w ciazy i poszlam i mowie ze jestem w ciazy, ze masakra a on jestes pewna a ja tak pokaze ci test i mysle wkrece go ze C to ciaza przeciez facet sie nie zna, wyciagam test ze smietnika a tam druga blada kreska, nogi sie podemna ugiely. To bylo na studiach i dziecko nie bylo nam na reke w tym czasie ale dzis mysle ze to byl najwiekszy dar od losu. Bylo czasem mega ciezko ale dalismy radeDzieki niej nie zwariowalam Przez te wszystkie lata nieudanych starn pozniej.

Oj tak. Nawet nie byłam w stanie od razu prowadzić bo tak się trzęsly ręcePięknie, ja też ryczałam [emoji2] ale to przyjemny płacz był.
GratulujęPojechałam z mamą do kliniki. I byłam zrezygnowna. A Tu Pani do mnie " Pani Sylwio, jest dobrze " i co ?
W płacz że po 12 latach taki cud.
Ja też miałam słaby przyrost estiadiolu i Endo. Dolozyla mi plastry i było jak trzebaDziewczyny u mnie dalej nie wiadomo co i jak, endo po zaprzestaniu encotronu na ładną strukturę, ale jest cieńsze, 7.6 mm, w sobotę było 7.9mm (niby błąd pomiaru, ale ja wolę myśleć, że po prostu coś jest nie tak). Pani ginekolog dołożyła mi estradiol w plastrach, 2 co dwa dni, i za dwa dni znowu USG. W pracy mnie zabiją......ale cóż
Dr powiedziała że narazie mam się nie cieszyć tak...bo wszystko jest możliwe teraz.
Boję się dziękować, ale dziękuję Wam Kochane za wsparcie i trzymamy się dalej.