Myślę jak jeszcze nigdy wcześniej jeśli chodzi o ten transfer i jego efekt.Trzeba myslec pozytywnie[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę jak jeszcze nigdy wcześniej jeśli chodzi o ten transfer i jego efekt.Trzeba myslec pozytywnie[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
No wiec u mnie 8 jajeczek teraz tylko czekac na rezultaty![]()
Dr powiedziała że narazie mam się nie cieszyć tak...bo wszystko jest możliwe teraz.
Boję się dziękować, ale dziękuję Wam Kochane za wsparcie i trzymamy się dalej.
Dziewczyny u mnie dalej nie wiadomo co i jak, endo po zaprzestaniu encotronu na ładną strukturę, ale jest cieńsze, 7.6 mm, w sobotę było 7.9mm (niby błąd pomiaru, ale ja wolę myśleć, że po prostu coś jest nie tak). Pani ginekolog dołożyła mi estradiol w plastrach, 2 co dwa dni, i za dwa dni znowu USG. W pracy mnie zabiją......ale cóż
Myślę jak jeszcze nigdy wcześniej jeśli chodzi o ten transfer i jego efekt.
Kurcze czyli jednak encorton psuje endo. Dobrze wiedziec. Kazda z nas bedzie teraz ostrozna. Sylwia ja sadze ze moze uda się przy tych plastrach, aczkolwiek nie znam dokonca dzialania plastrow. Trzeba byz dobrej mysli.Dziewczyny u mnie dalej nie wiadomo co i jak, endo po zaprzestaniu encotronu na ładną strukturę, ale jest cieńsze, 7.6 mm, w sobotę było 7.9mm (niby błąd pomiaru, ale ja wolę myśleć, że po prostu coś jest nie tak). Pani ginekolog dołożyła mi estradiol w plastrach, 2 co dwa dni, i za dwa dni znowu USG. W pracy mnie zabiją......ale cóż
Pojechałam z mamą do kliniki. I byłam zrezygnowna. A Tu Pani do mnie " Pani Sylwio, jest dobrze " i co ?
W płacz że po 12 latach taki cud.
Wracam[emoji4] z moim kropkiemoby dwa przetrwały, jeden zamrozili [emoji4] chwilo, trwaj przez 9 miesięcy,!!
No wiec u mnie 8 jajeczek teraz tylko czekac na rezultaty![]()
Dziewczyny u mnie dalej nie wiadomo co i jak, endo po zaprzestaniu encotronu na ładną strukturę, ale jest cieńsze, 7.6 mm, w sobotę było 7.9mm (niby błąd pomiaru, ale ja wolę myśleć, że po prostu coś jest nie tak). Pani ginekolog dołożyła mi estradiol w plastrach, 2 co dwa dni, i za dwa dni znowu USG. W pracy mnie zabiją......ale cóż