Marzycielka7
Fanka BB :)
Moze zaproponuje Ci inne leki i bedzie ok?
Oby choć wcześniej brałam Elonvę i Cetrotide
Kazał Cetrotide ostatnio zostawić bo mówił ze się przyda
Zobaczymy w poniedziałek na wizycie co będzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze zaproponuje Ci inne leki i bedzie ok?
Nie relanium nie brałam, bo nic o tym nie wspominano. Z tego co pamietam to wieczorem po transferze już bralam ta nospe. Ale pomimo tego, ze brałam jak w zaleceniach to wydawało mi się, ze czułam skurcze - szczególnie nad ranem, jak teoretycznie tabletka już nie działała. Choć może to moja wyobraźnia tak to sobie tłumaczyłaA bralas tez relanium?
I w dniu transferu tez nospe??
Oby choć wcześniej brałam Elonvę i Cetrotide
Kazał Cetrotide ostatnio zostawić bo mówił ze się przyda
Zobaczymy w poniedziałek na wizycie co będzie
Nie relanium nie brałam, bo nic o tym nie wspominano. Z tego co pamietam to wieczorem po transferze już bralam ta nospe. Ale pomimo tego, ze brałam jak w zaleceniach to wydawało mi się, ze czułam skurcze - szczególnie nad ranem, jak teoretycznie tabletka już nie działała. Choć może to moja wyobraźnia tak to sobie tłumaczyłaZ tego co kojarze coś tu inne dziewczyny wspominały o spasmolinie, ale ja nie znałam takiego leku, bo pewnie bym się przerzuciła na niego
![]()
Czy któraś z Was spotkała się z zaleceniami zażywania melatoniny, jako „wspomagacza” jakości jajeczek przed stymulacja? Ja czekam na @ i pozniej o ile bedzie wszystko Ok ruszam z długim protokolemW trakcie wizyty dostałam zalecenia do suplementacji wit D, folianami, wit C - co miałam już przy poprzednim podejściu, ale jako nowość pojawiła się właśnie ta melatonina. Jak o tym czytałam to faktycznie jest to silny antyoksydant i to pewnie może pomoc, ale zastanawiam się czy ktoś to stosował, czy może moja lekarka jest tak postepowa i wprowadza nowości
![]()
Hej dziewczynyja dzialam..jestem na lekach immunosupresyjnych equoral i encorton przez 21 dni. Potem mam odczekac i powtorzyc cross match i zobaczymy czy bede miec zielone swiatlo na transfer. Moje pytanie czy mialyscie po tych lekach jakies skutki uboczne? Wzrost wagi zle swmopoczucie? No i przede wszystkim czy po tych lekach udalo sie Wam urodzic zdrowe dzieciatko?
Przeciez jest tu pełno nie udanych pierwszych stymulacji a po kolejnych super jajca i piękne zarodki zobaczysz i na ciebie znajdzie sie sposóbMoze zaproponuje Ci inne leki i bedzie ok?
I jak długo brałaś ja w takich dawkach?do bety?To może ja odpowiem, jak było u mnie
Miałam w zaleceniach brac 3x dziennie nospe. Wiec chyba nie może zaszkodzić![]()