No to jest nas już dwie dzisiaj
Powodzenia!
Mnie też nie badają hormonów przed crio.
Super! O ktorej zaczynasz?
Razniej w kupie[emoji3][emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to jest nas już dwie dzisiaj
Powodzenia!
Mnie też nie badają hormonów przed crio.
Nie trzeba tylko pęcherz częściowo wypelniony[emoji6]Masz znieczulenie ogolne do transferu??
Dziewczyny czy do transferu trzeba byc na czczo? Mam nadzieje ze nie?
Taka chyba mają zasadę że jak będzie mniej niż 20 to odwołują. A jak się zapytałam dlaczego spadł mimo że wzięłam jedna dawkę prolutexu więcej to tylko mi odpowiedział że trudno stwierdzić.Kurcze, a jakiego oni oczekuja??
A nie mozna go suplementowac? Przeciez i tak jestesmy obstawione sztucznym progesteronem po transferze.. jakos Ci to tlumacza??
No właśnie jak teraz się nie uda podejść to później dopiero lipiec. Już trzeci miesiąc jestem w Polsce i nie pracuję. Trzeba wracac do Uk i zbierac na kolejne podejścia[emoji6]Dziękuję, kochana.
Fajnie, że masz tylko accofil, w przyszłym miesiącu możesz podchodzić.
Ja bym wzięła te wizytę do Pasnika, bo jakoś nie mam za dużo nadziei, ze się uda... ale może jeszcze poczekam. Staram się w ogóle za dużo nie mysleć. Ten transfer wyjątkowo bez większych emocji, może dlatego, że już piaty... Wczoraj nawet nikt z kliniki do mnie nie zadzwonił, a mam znieczulenie ogólne i zawsze dzwonili, żeby powiedzieć, co i jak, teraz pewnie uznali mnie za weteranke![]()
Ja tez mieszkamy w UK dokladnie Londyn wiec mam nadzieje ze uda sie za 1 transferem bo jade sie kaczyNo właśnie jak teraz się nie uda podejść to później dopiero lipiec. Już trzeci miesiąc jestem w Polsce i nie pracuję. Trzeba wracac do Uk i zbierac na kolejne podejścia[emoji6]
To jesli chcesz to przetrzymam ta wizytę jeszcze trochę dla Ciebie, do bety.
Chociaż mam nadzieję że nie będzie Ci potrzebna.
Życzę Takiego cudu...[emoji4]
Zobacz załącznik 951430
Trzymam kciuki z mają dwojeczka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590] przytulaj kropusia i trzymaj 9 miesięcy!Super! O ktorej zaczynasz?
Razniej w kupie[emoji3][emoji3]
Mam nadzieje że się uda i tego życzę[emoji4]Ja tez mieszkamy w UK dokladnie Londyn wiec mam nadzieje ze uda sie za 1 transferem bo jade sie kaczy![]()