Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyniki idealne. Więc zarodki nie powinny być odrzucane przez mój organizm [emoji2]Aha... to czekamy na wyniki po 12. Czyli za pierwszym razem mialas sztuczny cykl bo po stymulacji i teraz tez przy crio mialas sztuczny? Kochana a co wyszlo z tego badania przrd crio tzn chyba receptywnosc endo mialas?
Tina, a u ciebie był świeżak?
Ja przez Encorton też się rozkładam i łapie wszystko, raz niestety musialam odwołać transfer tyle sie na zbierałoDziewczyny czy jak bralyscue Encorton to też się rozkladalyscie po tym? Bo ja już nie wiem jak mam sobie tłumaczyć moje przeziębieniedrugi raz go biorę i drugi raz chora jestem
![]()
Mysle ze mozesz zrobic beteMam pytanie. W poniedziałek muszę iść zrobić badania tarczycowe, to będzie 7 dpt 3 dniówek zarodka. Czy jest sens robić wtedy też bete? Doradzcie mi proszę.
E to super z tym wynikiem. Jakby ci soe udalo to bys rozbila bankWyniki idealne. Więc zarodki nie powinny być odrzucane przez mój organizm [emoji2]
Myślę pozytywnie, ale nie wiem czy będzie takie szczęśliwe to podejście jak poprzednie. Dwa razy za pierwszym razem? To by było niesamowite...
Kochana dzis mozesz wszystko odczuwac bo jest kiepskie cisnienie. Wiec moze byc ciaza moze byc relanium i moz byc zla pogoda. A moze wszystko do kupyChociaż... znowu powoli czuje się senna jak diabli! Wtedy też tak było. Pytanie czy to relanium czy jednak kropek się zadomawia? [emoji106][emoji33]
Ok, to się skuszeTak u mnie był świeżak 4 dobowy-morula.
Układasz puzzle ?![]()