Super! No to czekamy...Tak, pewnie około 12. Właśnie czekam na upuszczenie krwi [emoji110]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! No to czekamy...Tak, pewnie około 12. Właśnie czekam na upuszczenie krwi [emoji110]
Przyrosty bardzo wazne. Ale jestem dobrej mysli ze beta bedzie szynowac w goreDziękuję. I masz rację, że teraz przyrosty, dlatego nie wpadam jeszczę w euforię. Jutro idę ponownie na betę, zobaczyć przyrost.
DziękujęJednak jeszcze 4 dni do pełnego zagnieżdżenia, więc przyjmuję to na chłodno.
Zadręcza mnie te myśli. Zrobię i powtórzę w czwartek .
I jak ?
No to kciuki zaciśnięteTak, pewnie około 12. Właśnie czekam na upuszczenie krwi [emoji110]
Niestety...właśnie dostałam plamieniaJa jestem za tym, żebyś pojechała, bo zamartwianiem i niepewniścią fundujesz stresik „groszkowi”. Jesteśmy dokładnie na tym samym wózku.
Przyrosty bardzo wazne. Ale jestem dobrej mysli ze beta bedzie szynowac w goretak bardzo chcialabym juz byc blizej was tzn waszych doswiadczen a nie ciavle w ciemnej du...
![]()
Dzieki...ale mam stresa...byle do wieczora@Vinszka, @Mosia82 @Pini88 @jagodaaga trzymam dziśza Wasze wyniki, abyście sie miło zaskoczyły
@Mitotaj super wynik! Po cichu gratuluję!![]()