Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To żaden koniec kochana - plamienia zwiastują często początekNiestety...właśnie dostałam plamienia![]()
to już pewnie koniec
![]()
Jezu, wykończę się teraz czekaniem na Wasze wynikiJa juz po u mnie wynik okolo 10.30 lekarz ma dzwonic kolo 19 dopiero
U nas jest taki problem ze maz stopuje mnie bardzo. Ostatnio pytal mnir jakir badania ma zrobic jeszcze i bym was pytala. Wczoraj powiedziałam mu o cftr by zrobic bo to wazne. Wutlumaczylam mu b o co chodzi a on juz sie zablokowal i stierdzil ze zobaczymy ci powie lekarz w czwartek i czy bedzie kazał to zrobic. Slabo mi idzie przrkonywanie go do roznych badan. Twierdzi ze jesli lekarz nie mowi o czym to nie trzrba nic robic na wlasna rękę i to mnie doluje. Bo gdyby nie to to ja juz dzis wyslalabym go na te badania. Mam nadzieje ze lekarz wpadnie na to by nam zlecić genetyke. Szkoda ze w styczniu nie zapytalam o to badanie bo tak bylyby juz wyniki.Zanim sie obejrzysz i Ty bedziesz[emoji176]
U nas jest taki problem ze maz stopuje mnie bardzo. Ostatnio pytal mnir jakir badania ma zrobic jeszcze i bym was pytala. Wczoraj powiedziałam mu o cftr by zrobic bo to wazne. Wutlumaczylam mu b o co chodzi a on juz sie zablokowal i stierdzil ze zobaczymy ci powie lekarz w czwartek i czy bedzie kazał to zrobic. Slabo mi idzie przrkonywanie go do roznych badan. Twierdzi ze jesli lekarz nie mowi o czym to nie trzrba nic robic na wlasna rękę i to mnie doluje. Bo gdyby nie to to ja juz dzis wyslalabym go na te badania. Mam nadzieje ze lekarz wpadnie na to by nam zlecić genetyke. Szkoda ze w styczniu nie zapytalam o to badanie bo tak bylyby juz wyniki.
Po wczorajszej wizycie lekarz zaproponował od 2 dc ovaleap 300 j.m i od 6 dc włącza Cetrotide 0,25 mg
Walczymy o pecherzyki i przygotowujemy się ivf icsi [emoji2]