Justyska13
Fanka BB :)
@Vinszka @Pini88 @jagodaaga trzymam mocne kciuki. Pamietajcie o melisie 
i ze jescze w razie WU nie wszystko stracone bo to wcześnie. @Pini88 jescze wczesnie wiec spokojnie zrob za 2 dni bete. Powodzenia dziewczyny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wypiłam już dziś trzy@Vinszka @Pini88 @jagodaaga trzymam mocne kciuki. Pamietajcie o melisiei ze jescze w razie WU nie wszystko stracone bo to wcześnie. @Pini88 jescze wczesnie wiec spokojnie zrob za 2 dni bete. Powodzenia dziewczyny
U mnie beta jeszcze niska a co sadzicie o reszcie hormonow czy jest ok?Wypiłam już dziś trzyleże i czekam...głównie na betę...
Spokojnie nie funduj kropkowi stresu. Lez i odpoczywajWypiłam już dziś trzyleże i czekam...głównie na betę...
I tak trzymajDziękujęJednak jeszcze 4 dni do pełnego zagnieżdżenia, więc przyjmuję to na chłodno.
@Dzoannna juz wiem jak rozegrac kwestie podpytania lekarza o cftr w razie jak sam nic nie powie. Kiedys rozmawiałam przez tel z pania z labu w klinice o badaniach i powiem ze ona zasugerowala zeby zrobić ta mutacje przy takiej koncentracji poniżej 1mln ale ze chcialam jego o to zapytacsadze ze to wtedy przejdzie
Ja w 2dpt miałam estradiol 711 i mam zwiększoną dawkę na 3x2, progesteronu miałam mniej bo 11 i też mi zwiększyli.Mam wyniki beta 0.8 wiec nisko progesteron 17 estradiol 685 co wy na to progesteron nie za niski?