Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz, ona dalej kazała mi brać wszystkie leki białej z bromkiemBromergon trzeba by juz,powoki odstawic. Prolaktyna w ciazy powinna naturalnie wzrosnac, nie mozna jej hamowac. Umow sie na wizyte w miare szybko, bo pecherzyk mysle ze bedzie juz na bank widac nawet dzis i koniecznie o to zapytaj
Milego dnia dziewczynki
Czekamy zaciskamyJutro u mnie beta 5dniowego zarodka 6dpt ciekawa jestem czy z moimi objawami mam jakies szanse
Biorę się w garśćsłowo. Będzie dobrze
Wiesz, zapisałam się u siebie w mieście do gina na usg w poniedziałek. Oczywiście się spodziewam cudu. Chce tylko wiedzieć, że jest tam gdzie powinien, a to powinien stwierdzić![]()
I cud malina
![]()
Wiesz, ja będę się cieszyć jak będzie dwójka [emoji173]
Dla mnie cała ta stymulacja była jakimś pieklem...byłam jak trzęsienie ziemi czyli niszczylam troche zwiazek, były "ofiary" mojego zachwiania hormonalno-emocjonalnegobyłam wstrętna po prostu. W sekundę potrafiłam zamienić szczęście w gorzkie łzy...(Ja tak przechodziłam stymulacje)
Więcej nie chce( choć pewnie dalej bym walczyła gdyby się nie powiodło) I powiedziałam mojemu że na drugi raz nie będę mieć siły... ( pewnie po odpoczynku bym się rehabilitowala do kolejnego podejścia)
Dlatego też oboje rozmawialiśmy sami i z lekarzem, by wziąć dwa ostatnie zarodki.
"Słabsze" były wd.tych klasyfikacji od pierwszego A. I jakaś część mnie wiedziała że właśnie z nimi się uda.
Mocno zaciskam kciuki za dalszy wzrost bety i dzidzi pod serduszkiem[emoji110] [emoji173]
Zdjątko leciNo to kciukasy zeby byly piekne i zdrowe dwa bąbelki!!
A pamietasz jakiej klasy byly??
Bromergon trzeba by juz,powoki odstawic. Prolaktyna w ciazy powinna naturalnie wzrosnac, nie mozna jej hamowac. Umow sie na wizyte w miare szybko, bo pecherzyk mysle ze bedzie juz na bank widac nawet dzis i koniecznie o to zapytaj
Milego dnia dziewczynki
Zdjątko leci![]()
Ja czekam do jutra wielki dzien sie okarze co I jak cycki mi urosly o Jaden rozmiar maz zarowolony hehe
Muszę Ci się przyznać, że nie zwrcalam uwagi na ta klasę. Pamiętam tylko że po mojego mówiłam, tym razem z nimi się udaDzięki[emoji4] to jedna jak moja najlepsza 4cb[emoji15]
Biorę się w garśćsłowo. Będzie dobrze
Wiesz, zapisałam się u siebie w mieście do gina na usg w poniedziałek. Oczywiście się spodziewam cudu. Chce tylko wiedzieć, że jest tam gdzie powinien, a to powinien stwierdzić![]()
I cud malina
![]()
Wiesz, ja będę się cieszyć jak będzie dwójka [emoji173]
Dla mnie cała ta stymulacja była jakimś pieklem...byłam jak trzęsienie ziemi czyli niszczylam troche zwiazek, były "ofiary" mojego zachwiania hormonalno-emocjonalnegobyłam wstrętna po prostu. W sekundę potrafiłam zamienić szczęście w gorzkie łzy...(Ja tak przechodziłam stymulacje)
Więcej nie chce( choć pewnie dalej bym walczyła gdyby się nie powiodło) I powiedziałam mojemu że na drugi raz nie będę mieć siły... ( pewnie po odpoczynku bym się rehabilitowala do kolejnego podejścia)
Dlatego też oboje rozmawialiśmy sami i z lekarzem, by wziąć dwa ostatnie zarodki.
"Słabsze" były wd.tych klasyfikacji od pierwszego A. I jakaś część mnie wiedziała że właśnie z nimi się uda.
Mocno zaciskam kciuki za dalszy wzrost bety i dzidzi pod serduszkiem[emoji110] [emoji173]