reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie-6 tydzień i mamy serduszko.
Jakoś to do mnie jeszcze nie dociera ;)

Chciałam zapytać czy któraś z Was miała albo znacie kogoś kto miał encorton i accofil podawany?
U mnie Allo 0 a kiry BX.
Lekarz chce schodzić do 8 tygodnia z encorton(mam 10mg) a accofil do 11 tygodnia.
Chciałam porozmawiać z kimś kto miał jakie dawki i kiedy z tego schodził.

Ściskam wszystkie @dżoasia @annemarie @sssurykatka @Dgd @Never give up @ilmenau @Biedroneczka83 @redferrari @Mieciu85 @lafantynka @Vinszka @chlopkers

I wielkie kciuki za waleczne-ja sama niedawno byłam po drugiej stronie i wiem jakie to trudne.
Gratuluję kochana i trzymam kciuki za nudna ciążę!

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️
MARZEC to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)

Będzie sie działo

Link do kalendarza:

2019-03-27 Marzycielka7 wizyta u lekarza prowadzącego
2019-03-27 Dgd połówkowe ❤️

2019-03-29 Vinszka IV weryfikacja + USG
2019-04-01 Kingul podglądanie maluszka ❤️
2019-04-08 Dzoannna monitoring cyklu przed transferem
2019-04-03 lafantynka termin porodu
2019-04-10 ilmenau termin porodu
2019-04-10 Kingul II prenatalne ❤️
2019-04-15 Mieciu85 termin porodu
2019-04-23 dżoasia II prenatalne ❤️ ❤️
2019-04-25 Justyska13 kolejne badania przed stymulacja i wizyta w klinice
2019-05-28 Megi1985@ termin porodu
2019-05-28 Ela86 termin porodu
2019-05-31 annemarie termin porodu
2019-06-11 Never give up termin porodu
2019-07-03 Beata 4 termin porodu
2019-07-14 sssurykatka termin porodu
2019-07-14 Biedroneczka83 termin porodu
2019-08-11 Dgd termin porodu
2019-08-15 Majaaa termin porodu
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-08-31 dżoasia termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

Gratulacje Kochana[emoji173]️cieszę się Twoim szczęściem [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzieki [emoji177][emoji177]
Super gratulacje. Jak przeżycie?
Cudownie, wyszlam I sie rozplakalam [emoji16][emoji16]
ktoś kiedyś pisał tutaj o klinice w której - o ile dobrze pamiętam - 3 próba gratis była... ale kto - nie pamiętam, może ktoś się odezwie...:confused:
Ja o tym nie pisalam, ale ja jestem z lublina i w tu w ovum jest pakiet x3, placi sie chyba 14 tysiecy i sa 2 proby w tym opłacone (bez lekow i bez mrozenia, bo oni chyba w ogole nie mają takiej opcji) i jak sie te 2 proby nie udaja to trzecia oplaca klinika, czyli tez 2+1, ale szczerze... Jakos nas to odstraszylo, jak w sinsayu 2 plus 1 gratis... Wiec pojechalismy do bialegostoku gdzie za 16 tys mielismy jedna probe ale za to skuteczna [emoji16] lublin z tego co czytalam dopiero raczkuje jesli chodzi o in vitro, wszystko robia na chybil trafil i dlatego balam sie ryzykowac, szczegolnie ze podchodzilam tam do inseminacji i jak sie potem okazalo nie mialo szansy sie udac, bo zle to robili, wiec z in vitro tym bardziej im bym nie ufala
hej dziewczyny :) Wpadam na ten water po... 7 latach :) to wtedy zaczelam 'przygode' z IVF.. I poznalam duzo super dziewczyn na tym watku! Ja obecnie przygotowuje sie do crio w kwietniu...Myslalam ze juz nigdy nie wroce do kliniki a jednak :-) :)
Wszystkie testujacym, klujacym i wyczekujacym przesylka dzidziusiowe fluidki :):):)
Ale sie cieszy ze ten water na forum nadal jest aktywny!!!
Hej hej:) ale mam nadzieje ze wracasz po rodzenstwo na urodzonego juz dzidziusia? :) czy 7 lat starcie sie o pierwsze?

@Marzycielka7 kciuki za dobre wiadomości i pomysły na stymulację.
@Dgd pięknego podglądania dzidzi.

Miłego dnia kochane staraczki, brzuchatki i mamusie.

EDIT: zapomniałam przypomnieć o chętnej do prowadzenia kalendarza, ja do następnego tygodnia mogę nie mieć możliwości.

Dziewczyny jestem po wizycie-6 tydzień i mamy serduszko.
Jakoś to do mnie jeszcze nie dociera ;)

Chciałam zapytać czy któraś z Was miała albo znacie kogoś kto miał encorton i accofil podawany?
U mnie Allo 0 a kiry BX.
Lekarz chce schodzić do 8 tygodnia z encorton(mam 10mg) a accofil do 11 tygodnia.
Chciałam porozmawiać z kimś kto miał jakie dawki i kiedy z tego schodził.

Ściskam wszystkie @dżoasia @annemarie @sssurykatka @Dgd @Never give up @ilmenau @Biedroneczka83 @redferrari @Mieciu85 @lafantynka @Vinszka @chlopkers

I wielkie kciuki za waleczne-ja sama niedawno byłam po drugiej stronie i wiem jakie to trudne.
Super kochana [emoji3590][emoji3590][emoji3590] to byl dla nas dobry tydzień :D u nas tez serduszko [emoji176][emoji176] gratulacje :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry