Przykro mi. Tule wirtualnie. Jesteś cudowna, masz tyle siły!!!!9dpt beta 0.2
7 transfer tez porażka.
Ładny zarodek 4AA sie nie przyjął.
Takze ten tego chyba czas zbadac kiry
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi. Tule wirtualnie. Jesteś cudowna, masz tyle siły!!!!9dpt beta 0.2
7 transfer tez porażka.
Ładny zarodek 4AA sie nie przyjął.
Takze ten tego chyba czas zbadac kiry
Które to podejście?6dpt Beta 0,3 czyli nici.. coś mam przeczucie, ze nic z tego podejścia nie będzie( jeżeli to były najlepsze zarodki). Rozwaliłam statystykę - tym razem była bardzo nie przychylna☹
Już coraz mniej siły. Psychicznie jeszcze gorzejPrzykro mi. Tule wirtualnie. Jesteś cudowna, masz tyle siły!!!!
3 procedura IVF. Z drugiej - poprzedniej mam syna. Pierwsza - biochemiczna. A widać tutaj nic a nic a dwa ładne zarodki.Które to podejście?
Ale masz Syna to najwazniejsze a niektore a nas wciaz czekaja lacznie ze mna juz 3 lata 5 po slubie3 procedura IVF. Z drugiej - poprzedniej mam syna. Pierwsza - biochemiczna. A widać tutaj nic a nic a dwa ładne zarodki.
Ale masz Syna to najwazniejsze a niektore a nas wciaz czekaja lacznie ze mna juz 3 lata 5 po slubie
Wiem, wiem ale apetyt rośnie... Ale niepłodność do końca daje w tyłek wszystkim. Ja wiem, ze w końcu się uda bo szczerze się udaje. Tylko strasznie to niszczące... Przykro mi... A ile u was było procedur?Ale masz Syna to najwazniejsze a niektore a nas wciaz czekaja lacznie ze mna juz 3 lata 5 po slubie
A brałaś trójce święta? Encorton, clexane, acard i tak były crio.Brak pomysłu na mój beznadziejny przypadek.