retiolandia
Fanka BB :)
yplocka - mam pytanie dlaczego robisz histerografię, czy to jest konieczne po takim zabiegu ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. alegoria u was też na pewno będzie ok
&&&&&&&&&&&&&. za wszyskie kochane przed testami tez oczywiście kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&.
, a z tego co czytałam dziewczyny po łyż. okres dostają od 6 do 8 tygodni po:-(. to tak strasznie długo
.
. zbieram sie w sobie ale troche marnie mi idzie. najgorsze jest to czekanie i niepewność kiedy bedzie mozna zaczac znowu działac..... miało byc tak pięknie:-(Dzień dobry KobietkiMam do Was pytanie z samego rana
Co Wami kierowało gdy decydowałyście się na ilość blastusi w transferze? Ja na początku myślałam o dwóch, ale wczoraj lekarz powiedział "rozumiem, że transferujemy jeden zarodek" i zasiał we mnie pewne ziarenko wątpliwości.. Chcę mieć więcej niż jedno dziecko, ale zawsze można skorzystać ze śnieżynek jeśli takie będą. Z drugiej strony gdy przyjmę dwa zarodki to mamy większą szansę na to, że chociaż jedn z nami zostanie... ta moja natura niezdecydowanej wagi kiedyś mnie wykończy :-(
. wypis ze szpitala mam odebrac dopiero jak bedą wyniki z his-pato. wogóle ten szpital to jakas porażka. ale postanowiłam że od jutra zacznę brać propolis bo to podobno naturalny antybiotyk. wierze że wszystko nam sie dobrze pogoi i niedługo będziemy znów działać. musimy tylko do tego czasu jakos wytrzymać.
. po 35 roku są duże mniejsze szanse niż wcześniej więc się nawet nie zastanawiałam. za pierwszym razem miałam podane nawet 3 zarodeczki , tyle ze ten trzeci był słabiutki, a za drugim 2. przy kolejnym też mam nadzieję że będą 2;-).