reqiem
Fanka BB :)
Mi skakanie na piłce [emoji6]
A co ci pomogło?szukam teraz różnych patentów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co ci pomogło?szukam teraz różnych patentów
Już jesteśmy razemWczoraj miałam CC. Malutka ważyła 2750 g, jest śliczna i nie jest wcześniakiem. Urodzona w 37 + 1 tc. Liczę że w poniedziałek wyjdziemy do domu. Zdecydowanie mamy dosc szpitala.
Mi skakanie na piłce [emoji6]
Cudowne! Gratuluje i życzę szybkiego powrotu do domku.Już jesteśmy razemWczoraj miałam CC. Malutka ważyła 2750 g, jest śliczna i nie jest wcześniakiem. Urodzona w 37 + 1 tc. Liczę że w poniedziałek wyjdziemy do domu. Zdecydowanie mamy dosc szpitala.
Ogromne gratulacje! Zrobiłaś to, przetrwałaś koszmar dla malutkiej, cieszc sie teraz sobą, wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do domu!Już jesteśmy razemWczoraj miałam CC. Malutka ważyła 2750 g, jest śliczna i nie jest wcześniakiem. Urodzona w 37 + 1 tc. Liczę że w poniedziałek wyjdziemy do domu. Zdecydowanie mamy dosc szpitala.
Już jesteśmy razemWczoraj miałam CC. Malutka ważyła 2750 g, jest śliczna i nie jest wcześniakiem. Urodzona w 37 + 1 tc. Liczę że w poniedziałek wyjdziemy do domu. Zdecydowanie mamy dosc szpitala.
Super gratulacje.Już jesteśmy razemWczoraj miałam CC. Malutka ważyła 2750 g, jest śliczna i nie jest wcześniakiem. Urodzona w 37 + 1 tc. Liczę że w poniedziałek wyjdziemy do domu. Zdecydowanie mamy dosc szpitala.
Dziewczyny dzis w kalendarzu pusto wiec zycze wszystkim pięknej, slonecznej niedzieli a od jutra dzialamy dalej![]()
Motylku ogromne gratulacjeJuż jesteśmy razemWczoraj miałam CC. Malutka ważyła 2750 g, jest śliczna i nie jest wcześniakiem. Urodzona w 37 + 1 tc. Liczę że w poniedziałek wyjdziemy do domu. Zdecydowanie mamy dosc szpitala.