• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hello
Wracam do żywych. Dopiero teraz. Powiem Wam, że tym razem przeżyłam to wyjątkowo kiepsko....szalejące hormony dały w kość , wypłakałam całe morze łez...ale już się podniosłam, dla mojego ostatniego mrożak:)
Tak bardzo bym chciała , żeby wreszcie ktoś ustalił dlaczego się nie udaje:( lekarze twierdzą, że takie ładne parametry nasienia, plus fakt, że mój organizm "zna ciążę " dają duża szansę na powodzenie...a jednak się nie udaje :(
No cóż , za tydzień wizyta....pozostaje mi zaufać. Czy któraś z was może mi podpowiedzieć, na co zwrócić lekarzowi uwagę? Co przebadać?

Domyślam się, że to był trudny czas i fajnie że wracasz do walki!
Przypomnij mi czy badalas immunologie?

Tak szybko ?
Mi kazali zrobić za 14 dni[emoji44]

U mnie w klinice kazali 11 dpt w przypadku 3 dniowych zarodków

Kochane a mam pytanie ciąże prowadzicie u lekarza z kliniki czy chodzicie gdzies indziej?

Ja tylko wizytę serduszkowa miałam w klinice, resztę u swojego lekarza

Domyślam się, że to był trudny czas i fajnie że wracasz do walki!
Przypomnij mi czy badalas immunologie?

U mnie w klinice kazali 11 dpt w przypadku 3 dniowych zarodków

Ja tylko wizytę serduszkowa miałam w klinice, resztę u swojego lekarza
A tabletki progesteron i luteine zwykly lekarz powiedzmy wie jak taka ciaze utrzymac☺?

A tabletki progesteron i luteine zwykly lekarz powiedzmy wie jak taka ciaze utrzymac☺?

Mój wiedział bez problemu. Większość dobrych ginekologow jest obeznana w temacie in vitro, inseminacji i dodatkowego leczenia - mój słyszał o leczeniu immunologicznym przed zajściem w ciążę i bez problemu stosował się do zaleceń dr Pasnika

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry