Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki moje drogie
Pytanko do tych ktore byly na cyklu sztuczny do crio. Czy mialyscie pobolewanie w jajnikach lub takie jak by skurcze od czasu do czasu, nie wiem jak to opisac?? Miesiac temu nic takiego nie mialam przed 1 podejsciem do crio???
Dzis to moj 5dc z tym ze juz od 3 tak czuje dziwnie czasem jak zakuje w jajnikach.Hmm a w ktorym dc jestes??
Ja do owu bralam estrofem ale nic mi sie nie dzialo (mial byc sztuczny cykl ale doszlo do owulacji)
Ja mam teraz 15dc sztucznego i kluja jajniki.Dzis to moj 5dc z tym ze juz od 3 tak czuje dziwnie czasem jak zakuje w jajnikach.
Dzis to moj 5dc z tym ze juz od 3 tak czuje dziwnie czasem jak zakuje w jajnikach.
To ja miałam łyżeczkowanie w tamtym roku w Wielki Czwartek, także tego... Też się obawiam że sytuacja się powtórzyJa w 2018 mialam negatywna bete 18 grudnia, a w 2019 19 grudnia lyzeczkowanie po pustym jaju.
Jestem specem od smutnych swiat![]()
To ja miałam łyżeczkowanie w tamtym roku w Wielki Czwartek, także tego... Też się obawiam że sytuacja się powtórzy
W sumie macie racjeJa mam teraz 15dc sztucznego i kluja jajniki.
Polecam olewac objawy z organizmu bo przy takich dawkach hormonow idzie zwariowac![]()
To ja miałam łyżeczkowanie w tamtym roku w Wielki Czwartek, także tego... Też się obawiam że sytuacja się powtórzy