Ja się leczylam, u dr Skw. IVF udane za pierwszym razem, szczerze polecamCzy któraś z Was leczy się w Gamecie w Gdyni lub ma jakieś doświadczenie związane z tą kliniką?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się leczylam, u dr Skw. IVF udane za pierwszym razem, szczerze polecamCzy któraś z Was leczy się w Gamecie w Gdyni lub ma jakieś doświadczenie związane z tą kliniką?
PoproszęCzy wpisac jiz w kalendarz?
Spokojnie, do wynikow bety nie panikuj, czasami dziewczyny maja betw kolo 100 a testy dalej nie pokazuja 2 kresek, pewnie wieczorem będziesz miala wynik lrwi trzymam kciukiCześć kobietki. Jestem tu nowa. 30 marca miałam punkcje. A 1 kwietnia transfer 2 zarodków o oznaczeniu 4B i 4C..transfer był w drugiej dobie. Dzisiaj jest 9 dzień po transferze. Rano zrobiłam test wyszła jedna kreska i jestem załamana przed chwilą pojechałam zrobić bete. Czy jest Jakaś szansa że jednak mogę być w ciąży? Tak bardzo chce mi się płakać że wszystko poszło na marne
A jak to dwudniowe są, to nie za szybko na testowanie ?Cześć kobietki. Jestem tu nowa. 30 marca miałam punkcje. A 1 kwietnia transfer 2 zarodków o oznaczeniu 4B i 4C..transfer był w drugiej dobie. Dzisiaj jest 9 dzień po transferze. Rano zrobiłam test wyszła jedna kreska i jestem załamana przed chwilą pojechałam zrobić bete. Czy jest Jakaś szansa że jednak mogę być w ciąży? Tak bardzo chce mi się płakać że wszystko poszło na marne
Cześć kobietki. Jestem tu nowa. 30 marca miałam punkcje. A 1 kwietnia transfer 2 zarodków o oznaczeniu 4B i 4C..transfer był w drugiej dobie. Dzisiaj jest 9 dzień po transferze. Rano zrobiłam test wyszła jedna kreska i jestem załamana przed chwilą pojechałam zrobić bete. Czy jest Jakaś szansa że jednak mogę być w ciąży? Tak bardzo chce mi się płakać że wszystko poszło na marne
@natasza_intro - ja byłam u Nich - choć się nie udało - będę wspominać dobrze , wg mnie i dla mnie wypadli dużo lepiej od invictaCzy któraś z Was leczy się w Gamecie w Gdyni lub ma jakieś doświadczenie związane z tą kliniką?
Kochane ja jutro idę zrobic usg 28 dpt zobaczymy jak tam maluszek sie ma:-)Trzymajcie kciuki:-)
Dziś masz 8 dzień po transferze. Dzień transferu to dzień 0. Przy 2dniowych zarodkach nawet na betę może być za wcześnie, poczekaj jeszcze na spokojnie do piątku. Oczywiście daj znać jaki wynik będzie dzisiajCześć kobietki. Jestem tu nowa. 30 marca miałam punkcje. A 1 kwietnia transfer 2 zarodków o oznaczeniu 4B i 4C..transfer był w drugiej dobie. Dzisiaj jest 9 dzień po transferze. Rano zrobiłam test wyszła jedna kreska i jestem załamana przed chwilą pojechałam zrobić bete. Czy jest Jakaś szansa że jednak mogę być w ciąży? Tak bardzo chce mi się płakać że wszystko poszło na marne