Skarbulenka
Fanka BB :)
Ale mnie podnioslyscie na duchu cały czas się cieszę aby jeszcze jutro beta wyszła wysoka:-)Hahah dokladnie!
Ja ogladalam swoje cienie cienia[emoji23]
Wyglada na super dwie kreski mimo ze bledsza...[emoji3][emoji3][emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale mnie podnioslyscie na duchu cały czas się cieszę aby jeszcze jutro beta wyszła wysoka:-)Hahah dokladnie!
Ja ogladalam swoje cienie cienia[emoji23]
Wyglada na super dwie kreski mimo ze bledsza...[emoji3][emoji3][emoji3]
Dokłądnie. 9-dnia robiłam betę, a 8 sikańca![]()
Ale mnie podnioslyscie na duchu cały czas się cieszę aby jeszcze jutro beta wyszła wysoka:-)
Kobietki A jak to jest z tymi zarodkami? Jak dwa są podane to przeważnie dwa zostają czy zdarza się tak że jeden zostanie A drugi nie?
Nie ma reguły! Ja miałam podane dwa 3 dniowe a mam jednego synkaKobietki A jak to jest z tymi zarodkami? Jak dwa są podane to przeważnie dwa zostają czy zdarza się tak że jeden zostanie A drugi nie?
Kobietki A jak to jest z tymi zarodkami? Jak dwa są podane to przeważnie dwa zostają czy zdarza się tak że jeden zostanie A drugi nie?
U mnie 19dpt było widać pecherzyk ciążowy. Wcześniej dziewczyny pisaly, że jakos 25dpt było widać już serduszkoPo ilu dniach od transferu będzie widać coś na usg?