Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
piękne krechyA o teście nie wiem co myśleć... wyszły dwie kreski z tym że jedna bardzo blada
Hej. Mialam ten sam zestaw lekow. I pamietam z wizyty ze przy opryszczce doc kazal przerwac branie lekow na czas do wyleczenia jej ale przy przeziebieniu nie wiem...hmm.. U mnie nie bylo takiego scenariusza. Czy bedziesz po tych 21 dniach robic jakies badania dla sprawdzenia czy leczenie cos poprawilo?Cześć dziewczyny, może pomożecie rozpoczęłam leczenie immunosupresyjne (na zestawie od Doktora P. czyli equoral, ecorton i ranigast przez 21 dni) dzisiaj piąty dzień przyjmowania leków i totalnie mnie rozłożyło. Czy podczas choroby powinnam odstawić leki czy niczym się nie przejmować i kontynuować leczenie. Mogę przyjmować równocześnie jekieś leki na przeziębienie. Była któraś w takiej sytuacji? Będę wdzięczna za każdą radę, nie pytałam o to lekarza bo nie zakładałam takiego scenriusza![]()
Jak pięknie uchwycona twarzyczka [emoji33] aż ciężko mi uwierzyć, że tak można. [emoji8] Super, gratuluję synkaCześć Dziewczyny. Jestem Filip i mam się super...20t6d
![]()
Dziękuję kochana :-* jadę właśnie oddać krew na betę :-)@Skarbulenka dziś trzymamy kciuki ca piękną betę do nieba, niech kropek rozwija sie pieknie
Pozostałym dziewczynom życzę miłego dnia, a za działające z za krzaków także trzymamy kciuki![]()
Dziękuję kochana :-* jadę właśnie oddać krew na betę :-)
@Marzycielka7 a Ty idziesz ze mną w poniedziałek czy z Kurcią we wtorek? Czy może czekasz dalej?Czekamy wszystkie na wynik i trzymamy kciuki [emoji110][emoji8]
@Marzycielka7 a Ty idziesz ze mną w poniedziałek czy z Kurcią we wtorek? Czy może czekasz dalej?