Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sksk kochana, na zdjeciach 1 i 2 masz sikacze z 4 i 5 dpt. Test z Ziko. 5dpt beta 26.@dżoasia to Ty robiłaś test sikany w piątym dniu i Ci wyszedł? Wiem, że to dla dwóch, ale.... nadzieja umierają ostatnia
Dziewczyny jak to było z waszymi komórkami,ile pobrali a ile się zapłodniło?
Sksk kochana, na zdjeciach 1 i 2 masz sikacze z 4 i 5 dpt. Test z Ziko. 5dpt beta 26.
Ten ostatni (czulosc 25, firmy nie pamietam) niewiele lepiej widoczny, robiony przy becie 230 niech bedzie przestroga dla wszystkich odwaznych, co za wczesnie sikaja![]()
Pobrali 5, zapłodniły się dwie, z czego jedna nie dotrwała do mrożenia, a jedną podali w transferze.Dziewczyny jak to było z waszymi komórkami,ile pobrali a ile się zapłodniło?
Mi pobrali 8 z czego 6 dojrzałych...dziś czekam na wieści ile się zapłodniłoPobrali 5, zapłodniły się dwie, z czego jedna nie dotrwała do mrożenia, a jedną podali w transferze.
U mnie było 11, 9 dobrych, z 6 zaplodnilo się 5 i tak zostały ze mną do piątej doby [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]Mi pobrali 8 z czego 6 dojrzałych...dziś czekam na wieści ile się zapłodniło
Gorączki nie mam, jak to przy przeziębieniu stan przed gorączkowy, zatkany nos, zatyka mi uszy, ogólne osłabienie, brak siły na cokolwiek, ale da się przeżyć. Nie wiem co robić, nie chce sobie zaszkodzić, nie wiem czy organizm sobie poradzi przy tych lekach czy wszystko będzie się swobodnie rozmnażać i będzie się tylko pogarszać. Wysłałam zapytanie do Doktora, jak dostanę info zwrotne to dam znać, jakby któraś kiedyś była w takiej sytuacji.
Mi pobrali 8 z czego 6 dojrzałych...dziś czekam na wieści ile się zapłodniło
W Gamecie w GdyniA gdzie się leczysz?