Super powodzenia [emoji3590]Juz po.
4BC ponownie podany, plus atosiban, plus embryoglue.
Pozostaly nam dwa 4CC
Oby tym razem byla pupcia rozowa!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super powodzenia [emoji3590]Juz po.
4BC ponownie podany, plus atosiban, plus embryoglue.
Pozostaly nam dwa 4CC
Oby tym razem byla pupcia rozowa!!!
Mam ten sam problem ;Dhejka. Czy któraś z was zna się na interpretacji badań immunologicznych? Czy te wyniki są ok? Zobacz załącznik 961989
hejka. Czy któraś z was zna się na interpretacji badań immunologicznych? Czy te wyniki są ok? Zobacz załącznik 961989
hejka. Czy któraś z was zna się na interpretacji badań immunologicznych? Czy te wyniki są ok? Zobacz załącznik 961989
Ja 11dc mialam okolo 5.6mm zwiekszyla mi dr estrofem z 3×1 na 4×1 i po 3 dniach bylo 8mm. Nie powala ale juz dopuszczalne do transferu. A Ty masz 7mm to nie jest tak zle jak na ten dzien cyklu bo ono jeszcze podrosnie.@dżoasia @sssurykatka @Kurcia. A takze pozostale dziewczyny wiem temat walkowany tutaj tyle razy ze... Co moge robic zeby endometrium uroslo dzis 10/11 dzien sztuczny cykl i ma 7 uda sie do poniedzialku mam czas wizyta decydujaca wtedy wiem 2 dni a ja chce cudu....
U mnie na razie beta wyszła 63 na usg nie byłam ale brzuch mnie pobolewa tak jak na okresDziewczyny ciazowki pobolewa was czasem brzuch?
Tez tak mialam na poczatku teraz jestem w 28 dniu po transferze I mnie czasem pobolewa mam nadzieje ze to nie szkodliweU mnie na razie beta wyszła 63 na usg nie byłam ale brzuch mnie pobolewa tak jak na okres
Mnie pobolewał do 10-11tc, to normalne. Chyba, ze mocno Cię boli lub masz silne skurczeTez tak mialam na poczatku teraz jestem w 28 dniu po transferze I mnie czasem pobolewa mam nadzieje ze to nie szkodliwe