Marzycielka7
Fanka BB :)
Mocno wlasnie mnie nie boli tylko tak pokluwa rwie wsumie to nie jest zle wzielam nospe nawszelki wypadek
Mnie tez czasem pobolewa i kłuje jajnik to biore tylko nospe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mocno wlasnie mnie nie boli tylko tak pokluwa rwie wsumie to nie jest zle wzielam nospe nawszelki wypadek
Cześć Kochane! My po USG, dzidzia pięknie rośnie [emoji7] mamy cały centymetr szczęścia.
U mnie na razie beta wyszła 63 na usg nie byłam ale brzuch mnie pobolewa tak jak na okres
U mnie też pierwsze podejście więc też jestem ciemną w większości tematów:-)Twoje tez pierwsze podejscie? Ja jestem ciemna w temacie bo moje pierwsze
JuuuupiCześć Kochane! My po USG, dzidzia pięknie rośnie [emoji7] mamy cały centymetr szczęścia.
To znaczy że na pewno dwa lobuzy próbują zadomowic się u mamusiA ja momentami nic nie czuje choć dziś jak troche posprzątałam to juz mnie ciągnęło podbrzusze i nospa poszła w ruch
To znaczy że na pewno dwa lobuzy próbują zadomowic się u mamusi [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Alkoholu nie pije bo mam ta insuline mowia ze nie mozna.Czerwone wino, orzechy, awokado, ruch.
Jeszcze podrosnie spokojnie.
A jakie mialas endo w dzien transferuKochana, nie pomoge bo u mnie zawsze endo.dobre, poza tym nigdy nie bylam na cyklu sztucznym... ale.kciuki trzymam!
TakDoustnie?