Skarbulenka
Fanka BB :)
Czyli mogą mi kazać przyjechać po niedzieli na to wygląda...Oni przewaznie najpierw sprawdzaja czy ciaza sie dobrze zagniezdzila w macicy a potem idziesz jeszcze raz sprawdzic czy bije serduszko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli mogą mi kazać przyjechać po niedzieli na to wygląda...Oni przewaznie najpierw sprawdzaja czy ciaza sie dobrze zagniezdzila w macicy a potem idziesz jeszcze raz sprawdzic czy bije serduszko.
Musze to napisac bo normalnie nie wierze. Kobietki, czytajcie sie troche ze zrozumieniem, postarajcie sie czasem wczuc w to co pisze ktos inny...A jaki miałaś wynik bety na samym początku?
To musi być super uczucie dowiedzieć się że są dwa serduszka
Wow 272 to duuuuzo w porównaniu z moim 63 w 11 dniu po transferze. Liczę że w poniedziałek beta będzie dużo dużo większa...Super wiadomość a potem wielki ból jak człowiek dowiaduje się, że jednemu Babelkowi przestało bić serduszko. Jestem szczęśliwa, że jedno dzieciątko z nami zostało.
Ja miałam betę 272,ale nie porównuj tego bo wystarczy o dzień późniejsza implantacja. Każda ciąża rozwija się w swoim tempie i nie jest wykluczone, że masz dwa Maleństwa w brzuszku!
A pozniej jak to dalej po transferze jak bralas???Mi też nie.... zwiekszylam na własne ryzyko
Posłuchaj akurat nie zrobiłam tego specjalnie i nie rozumiem Twoich złośliwości w moja stronę że rozgrzebuje stare rany... czasami wystarczy pomyśleć że akurat nie pamiętałam o tym lub nie przeczytałam o tym bo na tym forum jestem niecały tydzień.Musze to napisac bo normalnie nie wierze. Kobietki, czytajcie sie troche ze zrozumieniem, postarajcie sie czasem wczuc w to co pisze ktos inny...
@ilmenau kilka postow wczesniej pisala o obumarlym blizniaku... troche to nietaktowne pytac o bete i pisac do tej osoby o "super uczuciu" jakiego sie doznaje kiedy sie dowiaduje o dwoch serduszkach. Niepotrzebnie rozgrzebujesz tym stare rany...
Super wiadomość a potem wielki ból jak człowiek dowiaduje się, że jednemu Babelkowi przestało bić serduszko. Jestem szczęśliwa, że jedno dzieciątko z nami zostało.
Ja miałam betę 272,ale nie porównuj tego bo wystarczy o dzień późniejsza implantacja. Każda ciąża rozwija się w swoim tempie i nie jest wykluczone, że masz dwa Maleństwa w brzuszku!
To nie byla zlosliwosc. Wpis byl kilka postow wczesniej, a na forum jestes dzisiaj dosc aktywna.Posłuchaj akurat nie zrobiłam tego specjalnie i nie rozumiem Twoich złośliwości w moja stronę że rozgrzebuje stare rany... czasami wystarczy pomyśleć że akurat nie pamiętałam o tym lub nie przeczytałam o tym bo na tym forum jestem niecały tydzień.
Ilmenau jeśli Ciebie urazilam swoją niewiedzą to bardzo przepraszam.
W poniedziałek minie 2 tygodnie od transferu i mam dzwonić do kliniki i poinformować o wyniku testu.. I zobaczymy co mi powiedzą. Ale pewnie po świętach dopiero każą mi przyjechać, tak mi się wydaje. Najgorsze jest to że to moja pierwsza ciąża i pierwsze podejście do in vitro i nie wiem wszystkiego...
Tez pewnie biedna bardzo to przezylas....Super wiadomość a potem wielki ból jak człowiek dowiaduje się, że jednemu Babelkowi przestało bić serduszko. Jestem szczęśliwa, że jedno dzieciątko z nami zostało.
No i co z tego że jestem dość aktywna? Może nie zawsze czytam wszystkie posty. Jak nie potrafisz tego zrozumieć że złośliwie nie napisałam swojego postu to jest Twój problemTo nie byla zlosliwosc. Wpis byl kilka postow wczesniej, a na forum jestes dzisiaj dosc aktywna.