Odniesiesz się jeszcze do tego poziomu progesteronu? 16.1, biorę tylko 3x2 lutinus 100. Panikować czy poczekać na rozwój bety?Czyli musisz odczekac , zeby miec jasnosc sytuacji. Zrob za dwa dni , musi ruszyc z kopyta.trzymam kciuki[emoji110]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odniesiesz się jeszcze do tego poziomu progesteronu? 16.1, biorę tylko 3x2 lutinus 100. Panikować czy poczekać na rozwój bety?Czyli musisz odczekac , zeby miec jasnosc sytuacji. Zrob za dwa dni , musi ruszyc z kopyta.trzymam kciuki[emoji110]️
Dziewczynki jest beta....mega niska ale jest!!!!7.5
Progesteron 16.2, co zrobić?
7 dpt
Odniesiesz się jeszcze do tego poziomu progesteronu? 16.1, biorę tylko 3x2 lutinus 100. Panikować czy poczekać na rozwój bety?
Dostałam, też o nim myślę, to było dwa tygodnie temu w poniedziałek wieczorem, czyli przynajmniej 13 pełnych dni minęło. Bo ten progesteron nie wskazuje na ciążę
Sprawdz bete za 2 dni i bedzie sprawa jasna. Trzymam dalej kciukiDziękuję, wychodzi od 1 do 0. Zobaczymy....oj wracam do pracy... fizycznie jedynie
Odniesiesz się jeszcze do tego poziomu progesteronu? 16.1, biorę tylko 3x2 lutinus 100. Panikować czy poczekać na rozwój bety?
Ja bym ten metylowy kwasil lykala codrugi dzien, zeby poziom ciut obnizyc, organizm masz juz wysycony. Za to ewentualnie dorzucilabym troche wit b12 ale syntetycznwj, u mnie syntetyki dobrze obnizaly homocysteine. Tylko to tez zalezy jaki mialas wczesniej wynik i czy po metylkach dobrze spada, czy srednio, czy wzrosla, czy co tam jeszcze innego sie z nia dziejeHej Babulce @dżoasia @annemarie i Wsystkie mądre głowy. Proszę zerknijta na moje wyniki - będę żyła ? Witaminę B i Kwas foliowy biorę metylowe plus kwas foliowy w zestawie Mama DHA premium plus , kurczę nie za wysoki on ci ? No i homocysteina niby norma ale chyba ciut za wysoko ? Zobacz załącznik 962612
Gdzie diabel nie moze tam dzoasie posle huehuehueA ty skąd wiesz? Podgladalas? Blahahaha![]()
Ja wziełam 2 ovitrelle a bete zrobilam 7 dnia -oj pamiętam jak myślałam ze to ovitrelle,liczyłam,kalulowałam,cuda na kiju a to jednak była betaDostałam, też o nim myślę, to było dwa tygodnie temu w poniedziałek wieczorem, czyli przynajmniej 13 pełnych dni minęło. Bo ten progesteron nie wskazuje na ciążę