Elizabeth68
Fanka BB :)
ja dziś jestem 28 dpt. Jajniki bolą, wzdęcia są, cyce boląMarzę żeby to był powód kłucia
Żeby to te maleństwa tak baraszkowały[emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja dziś jestem 28 dpt. Jajniki bolą, wzdęcia są, cyce boląMarzę żeby to był powód kłucia
Żeby to te maleństwa tak baraszkowały[emoji7]
Zrob kochana, a co tam!! Najwyzej powtorzysz[emoji8]
śmiało rób jutro betęMam zle przeczucia [emoji20]boli mnie to podbrzusze jestem zmęczona i fizycznie i psychicznie
Im blizej tym gorzej
Miałam takie same oznaki ciąży. Progesteron daje się we znakiMam zle przeczucia [emoji20]boli mnie to podbrzusze jestem zmęczona i fizycznie i psychicznie
Im blizej tym gorzej
ja robiłam 7dpt betę , 5 dniowy zarodek. Wyszła 55
Po historiach tu opisywanych już wiem, czemu lekarze zalecają poczekać chociaż te 9-10 dni po transferze.
Ale Ty jutro będziesz 10dpt, to już solidnieNo wlasnie ja boje się ze za szybko a im blizej tym gorzej to znoszę [emoji20]
Dziewczyny piszcie kiedy was wpisac na bete @sksk i pozostale
Vinszka to juz masz druga ciaze z in vitro?To tak szlak masz przetarty☺ Ja tez jestem na sztucznym cyklu pierwsze podejscie i pierwsze udane☺ Mamy jeszcze 4 blastusie.Jutro podglady maluszka juz u mojego lekarza, we wtorek mielismy serduszkoKochana u mnie 2 cykle sztuczne i dwa udane. Mam jeszcze 3 blastusie i mogłabym zaryzykować cyklem naturalnym, bo bardzo źle w tej ciąży reaguje na luteinę. W poprzedniej było ok.
Ale dziś Twój dzień! [emoji176] Czekamy na piękne wieści ja bardzo chętnie was mogę zarażać. [emoji8]
Oj kochana współczuję przeżyć, ale niestety okres czekania jest trudny. Później też łatwo nie jest.No wlasnie ja boje się ze za szybko a im blizej tym gorzej to znoszę [emoji20]