Marzycielka7
Fanka BB :)
nie siedź na Baby boom tylko sobie jakiś film włącz albo serial. Bo tak to oszalejesz kobieto![]()
Wlasnie zabrałam się za sprzątanie wiec czas mi pobiegnie szybciej [emoji6][emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie siedź na Baby boom tylko sobie jakiś film włącz albo serial. Bo tak to oszalejesz kobieto![]()
Bez przesady z dzwonieniem. To nie sa wyniki na cito. Diagnostyka ma chyba nawet do 8h na wyniki czyli i o 17 moga sie pojawić. Zalezy od oblozenia.
Dzięki dziewczyny za pocieszenie.
To nie mój pierwszy transfer więc robienie bety za dwa dni bo może coś ruszy nic nie da. Z uwagi na weryfikację w 10 dniu powtarzam badania dla kliniki, ale to o tak nic nie zmieni że beta nagle wstrzeli.
A Ty jak? Plamienie ustalo? Dodzwonilas sie?Marzycielka jak się czujesz?
Marzycielka jak się czujesz?
Nie dodzwonilam się pewnie gdzieś w szpitalu jest może jakiś zabieg robi.A Ty jak? Plamienie ustalo? Dodzwonilas sie?
A odswiezalas strone?Dobrze ogarnelam pół mieszkania [emoji16]
I czekam na te wyniki jak na zbawienie
Ja to siedzę jak na szpilkach i czekam jakbym co najmniej swój wynik miała odebrać:-)Dobrze ogarnelam pół mieszkania [emoji16]
I czekam na te wyniki jak na zbawienie
A odswiezalas strone?