reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja jak zrobilam wieczorem kolo 20:00 to kazali czekac 2h a ja jak glupek odswiezalam co 2-5 minut [emoji16] i za kazdym razem mialam serce w gardle jak sie wlaczalo to koleczko co laduje wyniki a tu... BRAK WYNIKOW W FORMIE TEKSTOWEJ

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787]
[emoji23][emoji23][emoji23]
Czuje się normalnie jak jakaś psychiczna

reklama
Kiedys przed tomografia musialam na cito zrobic bhcg bo byla szansa ze jest ciaza i babka na miejscu pobrala i powiedziala ze za kilkadziesiat minit bedzie. I ze gdyby COŚ bylo to „bedzie musiala rozcienczac i to potrwa wtedy dluzej”

Wiec lepiej niech troszke pozniej beda bo ta beta przeciez ma byc w kosmoooos!!!!

Mi tez mowili ze jak wyjdzie pozytywna to musza jeszcze raz przewirowac.
Kiedys przed tomografia musialam na cito zrobic bhcg bo byla szansa ze jest ciaza i babka na miejscu pobrala i powiedziala ze za kilkadziesiat minit bedzie. I ze gdyby COŚ bylo to „bedzie musiala rozcienczac i to potrwa wtedy dluzej”

Wiec lepiej niech troszke pozniej beda bo ta beta przeciez ma byc w kosmoooos!!!!

reklama
Do góry